Broekhuis

Ford Autoschade

Repareren is vaak eenvoudiger dan u denkt!


Heeft uw auto schade?

U heeft autoschade en dat heeft u het liefst zo snel mogelijk vakkundig hersteld. Daarvoor kunt u terecht bij één van de zeven Broekhuis schadebedrijven. Kom direct langs bij één van onze vestigingen of meld de schade via onze online-schademelder en wij geven u een indicatie van de te verwachten kosten. Natuurlijk kunt u voor een schade reparatie ook altijd terecht bij uw eigen Broekhuis dealer. Dan neemt uw dealer de zorg van de schade-afhandeling uit handen.

Plan direct uw schadeherstel

Kleine schade reparaties

Smart repair

Spotrepair is de benaming voor het plaatselijke herstellen van kleine lakschades. De bumper of een ander onderdeel met schade, hoeven we dan niet te demonteren. Dit scheelt veel tijd en daarom hoeft deze reparatie niet veel te kosten.

Ruitschade

Wanneer uw auto een sterretje of pitje in de voorruit heeft zijn wij in staat dit vakkundig te herstellen. Wij repareren het sterretje met onze professionele reparatiemethode en doordat u het sterretje laat repareren voorkomt u dat het sterretje uitgroeit tot een barst.

Bekleding reparatie

Heeft u een beschadiging in het interieur van uw auto, bijvoorbeeld een brandplek of scheur in uw bekleding? Broekhuis beschikt over speciale technieken om dit soort beschadigingen in uw interieur te repareren zodat bekleding netjes blijft en niet verder scheurt.

Contact