Broekhuis
Reviews
4.5 (Based on 8 reviews)
Meppelerweg 32
8331 CW Steenwijk

0521-512325
Plan route
Stuur een mail

Verkoop

Ma. t/m Vr.   09:00 -18:00
Zaterdag   09:00 -17:00
Zondag   Gesloten
Koopavond op afspraak

Werkplaats

Ma. t/m Vr.   07:45 - 17:15
Zaterdag   Gesloten - Gesloten
Zondag   Gesloten

Occasioncenter Steenwijk

Welkom op de pagina van Occasioncenter Steenwijk. Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige occasion of is uw auto toe aan onderhoud of reparatie? Occasioncenter Steenwijk is dé aangewezen specialist en helpt u graag op weg!

Onze medewerkers hebben maar één doelstelling; u onbezorgd rijplezier bieden. Wilt u kennis maken met Broekhuis Steenwijk? Ontdek hieronder onze diensten of kom langs in onze vestiging!

Broekhuis Occasioncenter

Vanuit ons Occasioncenter in Steenwijk leveren wij kwaliteitsoccasions tegen scherpe prijzen. Deze auto’s zijn door de vorige eigenaar goed onderhouden en worden aangeboden voor de scherpst mogelijke prijs. In het verleden werden deze auto’s aan handelaren verkocht, nu bieden wij deze rechtstreeks aan. Dit betekent: dealeroccasions voor scherpe prijzen. Wilt u uw huidige auto inruilen? Dat kan. Vraag gerust een inruilvoorstel aan.

Naast Steenwijk, vindt u onze Occasioncenters ook in AlkmaarDoetinchem en Epe.

Ford Service

Broekhuis Steenwijk is een erkend Ford reparateur, waardoor u bij uw Ford uw fabrieksgarantie behoudt. Met Ford Service bij Broekhuis Steenwijk verlengt u de levensduur van uw Ford en verbetert u de rijprestaties van uw auto. Plan uw Ford Service gemakkelijk en snel via de online werkplaatsplanner.

Universeel onderhoud

Naast Ford Service, is Broekhuis Steenwijk hét adres voor het onderhouden en repareren van uw auto. Wij voeren onderhoud uit voor elk merk auto onder het label Autocrew van Bosch Car Service. Maak eenvoudig een onderhoudsafspraak in de online werkplaatsplanner.

Heeft u verder vragen aan ons? Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder!

Team Broekhuis Steenwijk


Europese introductie Ford Explorer Plug-In Hybrid

woensdag 24 april 2019


Amerika’s bestverkochte SUV komt naar Nederland. De Ford Explorer maakte tijdens het Go Further evenement in Amsterdam zijn Europese debuut. Speciaal voor Europa verschijnt in de eerste helft van 2020 een plug-in hybride versie bij de Nederlandse ...


Lees verder

De Broekhuis Familiedagen bij Ford

woensdag 03 april 2019


De Ford Focus familie is compleet en dat vieren wij graag met u van 11 t/m 13 april tijdens de Broekhuis Familiedagen. U profiteert van veel voordeel op nieuwe auto's en occasions. Daarnaast is er volop vermaak voor jong en oud bij onze Ford vesti...


Lees verder

Maak online een werkplaats afspraak

Wij staan voor u klaar
Meppelerweg 32
8331 CW Steenwijk

0521-512325
Plan route
Stuur een mail

Verkoop

Ma. t/m Vr.   09:00 -18:00
Zaterdag   09:00 -17:00
Zondag   Gesloten
Koopavond op afspraak

Werkplaats

Ma. t/m Vr.   07:45 - 17:15
Zaterdag   Gesloten - Gesloten
Zondag   Gesloten


Contact