Menu
Broekhuis
Meppelerweg 32
8331 CW Steenwijk

0521-512325
Plan route
Stuur een mail

Verkoop

Ma. t/m Vr.   09:00 -18:00
Zaterdag   09:00 -17:00
Zondag   Gesloten
Koopavond op afspraak

Werkplaats

Ma. t/m Vr.   07:45 - 17:15
Zaterdag   Gesloten - Gesloten
Zondag   Gesloten

Occasioncenter Steenwijk

Welkom op de pagina van Occasioncenter Steenwijk. Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige occasion of is uw auto toe aan onderhoud of reparatie? Occasioncenter Steenwijk is dé aangewezen specialist en helpt u graag op weg!

Onze medewerkers hebben maar één doelstelling; u onbezorgd rijplezier bieden. Wilt u kennis maken met Broekhuis Steenwijk? Ontdek hieronder onze diensten of kom langs in onze vestiging!

Broekhuis Occasioncenter

Vanuit ons Occasioncenter in Steenwijk leveren wij kwaliteitsoccasions tegen scherpe prijzen. Deze auto’s zijn door de vorige eigenaar goed onderhouden en worden aangeboden voor de scherpst mogelijke prijs. In het verleden werden deze auto’s aan handelaren verkocht, nu bieden wij deze rechtstreeks aan. Dit betekent: dealeroccasions voor scherpe prijzen. Wilt u uw huidige auto inruilen? Dat kan. Vraag gerust een inruilvoorstel aan.

Naast Steenwijk, vindt u onze Occasioncenters ook in AlkmaarDoetinchem en Epe.

Ford Service

Broekhuis Steenwijk is een erkend Ford reparateur, waardoor u bij uw Ford uw fabrieksgarantie behoudt. Met Ford Service bij Broekhuis Steenwijk verlengt u de levensduur van uw Ford en verbetert u de rijprestaties van uw auto. Plan uw Ford Service gemakkelijk en snel via de online werkplaatsplanner.

Universeel onderhoud

Naast Ford Service, is Broekhuis Steenwijk hét adres voor het onderhouden en repareren van uw auto. Wij voeren onderhoud uit voor elk merk auto onder het label Autocrew van Bosch Car Service. Maak eenvoudig een onderhoudsafspraak in de online werkplaatsplanner.

Heeft u verder vragen aan ons? Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder!

Team Broekhuis Steenwijk


Deze vestiging heeft geen vacatures op dit moment.

 

Bekijk hier alle vacatures.

Ford Winterinspectiedag zaterdag 24 november 2018

donderdag 08 november 2018


Broekhuis Ford organiseert op zaterdag 24 november de Ford Winterinspectiedag. Tijdens deze dag voeren wij gratis een grondige inspectie van zestien veiligheidspunten uit.


Lees verder

De nieuwe Ford Focus krijgt de maximale score voor de NCAP veiligheidstest.

vrijdag 20 juli 2018


Wanneer je een nieuwe auto koopt moet hij er natuurlijk mooi uitzien, praktisch en comfortabel zijn. Met de nieuwe Ford Focus zit dit uiteraard helemaal goed. Maar ook op het gebied van veiligheid voldoet de nieuwe Ford Focus aan de hoogste eisen.


Lees verder

Maak online een werkplaats afspraak

Wij staan voor u klaar
Meppelerweg 32
8331 CW Steenwijk

0521-512325
Plan route
Stuur een mail

Verkoop

Ma. t/m Vr.   09:00 -18:00
Zaterdag   09:00 -17:00
Zondag   Gesloten
Koopavond op afspraak

Werkplaats

Ma. t/m Vr.   07:45 - 17:15
Zaterdag   Gesloten - Gesloten
Zondag   Gesloten


< terug