Broekhuis

Broekhuis Ford denkt graag mee

Een nieuwe Ford Fiesta kunt u op verschillende manieren aanschaffen. Wij denken graag met u mee over de beste financieringsvorm. 

Private lease

Met private lease kiest u voor een vast all-in maandbedrag. Het enige waar u zich druk over hoeft te maken is rijplezier, en dat zit met de nieuwe Ford Fiesta uiteraard altijd goed. Private lease biedt de volgende voordelen: geen grote eenmalige investering, scherp all-in tarief, geen bijtelling en één aanspreekpunt voor alle zaken rondom uw auto. Kortom: alles is geregeld,  u hoeft alleen nog maar te tanken.

Kopen

Wanneer u een auto koopt bent u natuurlijk meteen eigenaar van de auto. U kunt de toekomstige auto geheel naar eigen wens configureren. Wilt u een rode Fiesta met schuifdak of een Bang & Olufsen geluidsysteem? Geen probleem, wij stellen hem geheel naar wens samen. Ook kunt u er net zo veel kilometers meerijden als u zelf wilt.

Financieren

Wilt u niet eenmalig een groot bedrag kwijt zijn aan uw auto en na afloop van de looptijd ook echt eigenaar zijn van de Fiesta? Dan is financieren de perfecte financieringsvorm voor u. Hierbij betaalt u de auto in maandelijkse termijnen af, zo weet u vooraf wat u maandelijks kwijt bent aan de aflossing van de auto.

De mogelijkheden van de Fiesta ontdekken?

Contact