Met behulp van een drietal klantbeloften willen wij laten zien wie wij zijn. Deze beloften gelden niet alleen voor u, maar ook voor onszelf.  Ze geven precies weer waar we voor staan. Vanuit deze beloften willen wij u iedere dag zo goed mogelijk van dienst zijn. Onze ambitie is niet voor niets; “alles voor een enthousiaste klant.

Want uw auto en alle zaken omtrent uw auto vindt u bij Broekhuis. Wij zorgen dat u helemaal uzelf kunt zijn, welk voertuig ook bij u past. Daar staan wij persoonlijk voor in. Maar dat merkt u nog wel!

Mensen hoe dan ook helpen

Kan niet bestaat niet. Tenminste, zo denken wij erover. Wij kijken naar wat wél kan. En zijn pas helemaal tevreden als u dat bent.

Mensen recht in de ogen kijken

Eerlijk duurt het langst. Wij willen u niet alleen vandaag, maar ook morgen als tevreden klant. Daarom helpen wij u open en eerlijk, zonder onaangename verrassingen achteraf.

Mensen thuis laten komen

Onbezorgde mobiliteit. Daar staan we voor. Probleemloos op weg gaan en weer thuis komen. Maar ook willen we dat u het gevoel van thuiskomen beleeft in onze vestigingen.

Overweegt u een nieuwe Fiesta?

Maak een proefrit

De meest innovatieve Ford Fiesta zelf ervaren? Vraag dan direct vrijblijvend een proefrit aan en ontdek de Fiesta zelf!
Proefrit maken

Inruilvoorstel aanvragen

Benieuwd wat u betaalt voor de nieuwe Fiesta als u uw huidige auto inruilt? Vraag dan vrijblijvend een inruilvoorstel aan!
Inruilvoorstel aanvragen

Meer lezen over de Ford Fiesta

Wilt u echt alles weten over de Ford Fiesta? Lees dan direct verder en ontdek alle nieuwste innovaties van de Fiesta.
Ontdek de Ford Fiesta
< terug