Vanenburgerallee 3
3882 RH Putten

0341-751187
Plan route
Stuur een mail

Openingstijden

Ma. t/m Vr.   09:00 -18:00
Zaterdag   Gesloten
Zondag   Gesloten

Broekhuis Holding Putten

Welkom op de vestigingspagina van Broekhuis Holding. Hier vindt u meer informatie over Broekhuis, contactmogelijkheden, openingstijden en de mogelijkheid tot het plannen van uw route naar onze vestiging.

Familiebedrijf

Broekhuis is een familiebedrijf dat sinds 1932 in Midden-, Oost- en Noord-Nederland actief is als partner in mobiliteit. Naast onze Holding vestiging in Putten vertegenwoordigd Broekhuis met circa 50 vestigingen 13 automerken: Audi, BMW, Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo. Ook zijn wij officieel dealer voor Volkswagen Bedrijfswagens en BMW Motorrad.

Online kennismaken

Wilt u online kennismaken met ons bedrijf? Op onze website kunt u onder andere ervaringen van klanten lezen, meer vinden over onze services en diensten, een werkplaatsafspraak maken en direct aan de slag met de online configurator om uw nieuwe auto samen te stellen. Ook kunt u ons ruime aanbod aan occasions ontdekken, (private) lease modellen configureren, onze voorraad nieuwe modellen bekijken en meer informatie vinden over onze cultuur en werkwijze.

Partner in mobiliteit

Bij de dealervestigingen kunt u terecht voor de nieuwste modellen, officieel merkonderhoud en officiële merkreparaties. Daarnaast bieden wij een uitgebreid dienstverleningspakket voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met onder andere Broekhuis Lease, Broekhuis Zakelijk, Broekhuis Autoschade, Broekhuis Autoverhuur, Broekhuis Business Services (ook gevestigd in Putten), Broekhuis Carplus en Broekhuis Financiële Diensten zijn wij specialist op het gebied van mobiliteit.

Broekhuis beweegt mensen

De dagelijkse drijfveer van onze medewerkers is niet alleen de auto, maar veel meer de mens in en achter de auto. Daarom staat achter de naam Broekhuis: beweegt mensen. Ons motto is: ‘alles voor een enthousiaste klant’. Met dit motto halen wij dagelijks het beste uit onszelf zodat iedere klant onbezorgd mobiel blijft. Dit alles doen wij niet met een klein team, inmiddels bestaat het team van Broekhuis uit meer dan 1.500 medewerkers die samen zeer betrokken zijn en willen blijven.

Duurzaam ondernemen

Wij geloven in een mooie toekomst en werken daar dan ook hard voor. Naast aandacht voor onze klanten, ons personeel en de maatschappij besteden wij ook veel aandacht aan het milieu. Door onze gerichte maatregelen en beleidskeuzes op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, beschikken wij over het certificaat ‘Erkend Duurzaam’ van Het Instituut voor Duurzame Mobiliteit. Vandaag ondernemen en investeren in morgen; dat verstaat Broekhuis onder duurzaam ondernemen.

Kortom, Broekhuis is dé specialist op het gebied van mobiliteit met oog voor de mens in en achter de auto. Nu en in de toekomst.

Hoe kunnen wij u onbezorgde mobiliteit bieden?

Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag!


BMW Motorrad Black Collection

woensdag 31 maart 2021


Praktisch, flexibel, modern: Bij de tassen staan uw wensen meer dan ooit centraal – zowel op als naast de motorfiets. Zo kunnen de tassen met adapters voor het eerst op verschillende modellen worden gemonteerd. Daardoor bent u met één en dezelfde ...


Lees verder

Broekhuis niet geraakt door datalek RDC

dinsdag 30 maart 2021


Wellicht heeft u het nieuws omtrent het datalek bij autobranche dataleverancier RDC gehoord en heeft dit vragen opgeroepen over de veiligheid van uw gegevens. Na bevestiging van RDC kunnen wij u meedelen dat onze database niet geraakt is door het ...


Lees verder

Vanenburgerallee 3
3882 RH Putten

0341-751187
Plan route
Stuur een mail

Openingstijden

Ma. t/m Vr.   09:00 -18:00
Zaterdag   Gesloten
Zondag   Gesloten


Contact