Broekhuis
Jaguar - Onderhoud & serviceJaguar - Onderhoud & service

Onderhoud & service

bij Broekhuis Jaguar


Onderhoud & service

Jaguar APK

APK

Om de verkeersveiligheid te bevorderen is er naast regulier onderhoud de jaarlijks verplichte Algemene Periodiek Keuring (APK). Tijdens deze keuring controleren wij alle veiligheidsaspecten van uw auto. 

Jaguar banden

Banden

De band is het enige raakvlak tussen uw Jaguar en de weg. Een band heeft een raakvlak ter grote van een hand. Daardoor is het van belang dat uw banden in topconditie zijn. Bij Broekhuis hebben wij een groot aanbod aan banden voor uw Jaguar tegen scherpe prijzen. 

Jaguar onderdelen & accessoires

Onderdelen & accessoires

Op zoek naar onderdelen of accessoires? Voor het aanschaffen van losse onderdelen zoals bijvoorbeeld accu's, banden, uitlaten en trekhaken kunt u bij onze Broekhuis bedrijven terecht. 

Jaguar autoschade

Schade

Heeft uw autoschade? U heeft autoschade en dat heeft u het liefst zo snel mogelijk vakkundig hersteld. Daarvoor kunt u terecht bij één van de zeven Broekhuis schadebedrijven.

 

Jaguar werkplaatsafspraak plannen?

Werkplaatsafspraak

Onderhoud gewenst? U kunt terecht bij Broekhuis Jaguar voor een bezoek aan een van onze werkplaatsen. Broekhuis Jaguar zorgt ervoor dat uw auto binnen korte tijd weer in topconditie is. 

Kies voor onderhoud met WEPP producten

Kies voor onderhoud inclusief WEPP producten en houdt uw auto langer in topconditie. WEPP producten verbeteren de prestaties van uw auto, loopt de motor rustiger, is het verbruik lager en zijn de uitlaatgassen schoner.


Contact