Broekhuis

Land Rover Plug-In Hybrides bij Broekhuis


Bij Broekhuis bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe Land Rover plug-in hybride of occasion. Ook wel bekend als PHEV. Broekhuis voorziet in een ruim aantal modellen zoals de Range Rover Evoque, Range Rover Velar en de nieuwe Defender.

Compromisloos rijden met een laag brandstofverbruik

Met een Land Rover krijgt u een terreinwaardige luxe auto met de voordelen van een hybride. Dit zorgt niet alleen voor een krachtige maar ook veilige auto. Bijvoorbeeld op besneeuwde of natte wegen. Door de combinatie van een elektrische- en verbrandingsmotor krijgt u een auto die met vierwielaandrijving elk terrein aankan. En nog duurzaam ook.

Volledig elektrisch of met benzine

Met de Land Rover hybrides heeft u de keuze om volledig elektrisch of met benzine te rijden. In de EV-modus rijdt u volledig elektrisch zonder brandstofverbruik en verplaatst u zich zonder problemen én geluid door de stad.

Voor een hogere actieradius kiest u de standaard rijmodus zodat u ook lange ritten kunt afleggen en altijd terug kunt vallen op benzine. Ideaal voor lange afstanden of reizen in het buitenland. Kies daarom de rijmodus die bij u en uw situatie past op een bepaald moment. Flexibiliteit gegarandeerd.

Thuis of onderweg opladen

Uw hybride Land Rover laadt u eenvoudig thuis of onderweg op. Onderweg doet u dit bij openbare laadpalen. Thuis kunt u (bij voorkeur ‘s nachts) uw Land Rover opladen met de Modus 2 kabel. Met de snellader kunt u uw Land Rover zelfs volledig opladen binnen 2,2 uur.

Land Rover Hybrides vergelijken

Op onze website vindt u een groot aanbod aan hybride Land Rovers. Ga bijvoorbeeld voor pure luxe en comfort met de Range Rover of trotseer elk terrein met de Discovery Sport of New Defender. Bekijk ons aanbod, kies uw favoriet of vraag een proefrit aan.

Contact