Over ons


Onze aanpak, uw winst

“Klantverwachtingen Overtreffen” is snel opgeschreven, maar betekent in de praktijk een continue uitdaging. Voor de organisatie zelf maar belangrijker nog voor de medewerkers. Toch is dit al jaren de koers die Broekhuis Lease vaart. En die uitdaging wordt steeds groter, omdat onze relaties er gewoonweg op rekenen.
Vandaar ook dat wij u op onze website transparant inzicht geven in de ervaringen die relaties met ons hebben opgedaan (klantreviews). Of het nu het bedrijf, de wagenparkbeheerder of de berijder is. Zij vertellen u de praktijk en dat geldt.
Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat. Heeft u ook een ervaring opgedaan met Broekhuis Lease, plaats dan hier uw review.

Onze achtergrond

Broekhuis Lease is een volle dochter van de Broekhuis Groep en daarmee onderdeel van een echte automotive organisatie.
De Broekhuis Groep behoort tot de top 5 van grootste dealerholdings in Nederland en is in 80 jaar uitgegroeid tot een sterke stabiele automotive organisatie met meer dan 800 medewerkers, 40 dealerschappen, een sterke universele leasemaatschappij, 7 schadeherstelbedrijven en een specialist gericht op bedrijfswageninrichting en het inbouwen van accessoires. Ondanks de grootte van de onderneming is Broekhuis een mensgericht familiebedrijf dat wordt geleid door echte ondernemers.

De missie van Broekhuis

Broekhuis is authentiek en transparant en staat voor een duurzame relatie. Onze medewerkers hebben één doel voor ogen: enthousiaste klanten. Met die belofte halen wij het beste uit onszelf naar boven, zodat u - onze klant - onbezorgd mobiel blijft.
Wij zijn Broekhuis. Méér dan auto's.

Onze positie

Broekhuis Lease behoort tot de oorspronkelijke pioniers in de leasebranche. Ons dienstverleningspakket is zeer divers en modulair opgebouwd, zodat wij onze diensten naadloos laten aansluiten op de behoeften en wensen van onze relaties. Als universele leasemaatschappij opereren wij merkonafhankelijk en bieden wij alle mogelijke vormen van leasing en professioneel wagenparkbeheer. Of het nu gaat om het leasen van een enkele auto of het beheer van een groot wagenpark, Broekhuis Lease verrast haar relaties met creativiteit en vakmanschap. Niet voor niets is onze pay off “ónze aanpak, úw winst”.

Onze kwaliteitsborging

Afspraak is afspraak! Dat past bij Broekhuis en onze medewerkers; daar mag u ons op afrekenen. Vandaar dat wij veel waarde hechten aan borging van kwaliteit binnen onze organisatie. We hebben hier dan ook volop in geïnvesteerd.
Kwalitatief hoogstaand backoffice systeem.
Gebruik van Business Objects Software. Middels deze software zijn we in staat om brede en diepgaande statistische rapportages te produceren en klantspecifieke rapportages samen te stellen.
Workflow-management. Hiermee borgen we dat vooraf bedachte kwaliteitsprocedures en werkafspraken (de theorie) ook daadwerkelijk onderdeel uitmaken van de dagelijkse praktijk. Tevens maakt workflow-management het mogelijk om zeer efficiënt en effectief te werken.
ISO certificering. Sinds 1996 is Broekhuis met haar individuele werkmaatschappijen volledig ISO gecertificeerd en zijn alle werkprocessen in ons systeem ingeregeld en gedocumenteerd.

In de maatschappij

Maatschappelijk verantwoord ondernemen ziet Broekhuis als morele plicht in het rentmeesterschap dat zij heeft als mens en bedrijf in de wereld. Medewerkers, Maatschappij en Milieu zijn de drie samenhangende begrippen die worden toegepast. De invulling van onze bijdrage dient te allen tijde concreet en effectief te zijn. Voor meer informatie over verantwoord ondernemen leest u verder bij; 'Broekhuis Duurzaam'.

Broekhuis

Broekhuis Lease is onderdeel van Broekhuis: een sterk familiebedrijf in de automotive branche met een rijke historie sinds 1932. Binnen Broekhuis zijn meer dan 800 medewerkers actief.

Contact