Broekhuis Lease - Flex LeaseBroekhuis Lease - Flex Lease

Flex lease

Leasen op maat


Leasen op úw maat

Wij kunnen ons goed voorstellen, dat u niet direct gebonden wilt zijn aan een langdurige contractperiode of dat uw vervoersbehoefte tussentijds wijzigt. U kunt dan gebruik maken van ons ruime Short lease aanbod of putten uit onze voorraad Occasion Lease. Maar u kunt ook kiezen voor Flex Lease.

Flex lease: het gaat om de door ú gewenste flexibiliteit

Bij deze vorm kiest u zelf een nieuwe auto uit. Vervolgens bepaalt u met uw Broekhuis Lease adviseur de wijze waarop het contract wordt ingevuld. De door u gewenste flexibiliteit is dan de basis. Wij denken vervolgens met u mee om deze Flex Lease afspraken helder vast te leggen en operationeel invulling te geven.

U kunt bijvoorbeeld denken aan:

Flexibele looptijd

Aanvankelijk bijvoorbeeld één jaar, met mogelijkheid tot verlenging tegen vooraf bepaalde condities. Zeer flexibel en geen onaangename verrassingen.

Hoog-laag tarief

Hiermee kunt u een periode wat meer betalen wanneer uw financiële middelen dat in die periode toelaten, waardoor u in liquide-technisch mindere tijden uw kosten laag kunt houden (hoog-laag seizoenen).

(tussentijds) Inbreng eigen geld

Over de financiering betaalt u rente. Beschikt u over liquide middelen (tussentijds of voorafgaand), dan kunt u door een (tussentijdse) inlossing uw maandbedrag verminderen (minder rente en afschrijving).

Tussentijds omwisselen

U maakt op enig moment een keuze voor één type auto. Als er zich gedurende de looptijd van het leasecontract veranderingen voordoen, waardoor u eigenlijk een andere auto nodig heeft (bijvoorbeeld wijzigingen binnen het gezin), puzzelen we met u mee om de auto tussentijds te wisselen voor een beter passend alternatief.

Fiscaal optimaal

U wilt een lage bijtelling en vindt het prima om door het jaar heen te rijden in een fiscaal aantrekkelijke auto met bijvoorbeeld een bijtelling van 14%. Behalve tijdens de vakantie! Dan wilt u bijvoorbeeld graag 3 weken een MPV met trekhaak. Bij Broekhuis Lease snappen we dat en lossen we dat op.

Offerte aanvragen

Contact