Broekhuis - Lease voor startende ondernemerBroekhuis - Lease voor startende ondernemer

Lease voor startende ondernemer

Direct goed van start met de juiste lease auto


Dé lease-oplossing voor de startende ondernemer

Als startende ondernemer wilt u zich volledig richten op uw nieuwe bedrijf. Daar komt voor u als ondernemer al genoeg bij kijken. In ieder geval wilt u er voor zorgen dat de mobiliteit van uzelf en uw medewerkers goed is geregeld, zodat u volop met uw business aan de slag kunt. Een auto kopen is dan een grote investering ineens, terwijl u uw geldmiddelen hard nodig zult hebben voor andere zaken.

In de praktijk blijkt de startende ondernemer vaak tegen twee obstakels aan te lopen, waar wij als Broekhuis Lease graag de oplossing bieden.

Geen lange termijnverplichting

U bent net begonnen en uiteraard gelooft u als ondernemer in de toekomst van uw bedrijf. In het begin heeft u echter wel behoefte aan wat flexibiliteit. Als ondernemer wenst u zich in deze fase niet direct vast te leggen voor een periode van bijvoorbeeld vier of vijf jaar. Het liefst kijkt u het eerst even aan voor één à twee jaar.

Financiële acceptatie: Broekhuis Lease gaat verder

Broekhuis Lease snapt dat u als startende ondernemer nog geen historische cijfers van uw bedrijf kunt laten zien. Waar vele andere leasemaatschappijen dan stoppen, gaat Broekhuis Lease juist het gesprek met u aan. Het gaat ons bij een startende ondernemer niet om het bedrijf, maar juist om de ondernemer erachter. Als wij met u als ondernemer het juiste gevoel kunnen creëren en we over en weer commitment aan elkaar kunnen geven, komen we er vast met u uit. Linksom of rechtsom, dat is onze uitdaging!

Broekhuis Lease biedt u tal van mogelijkheden om voordelig te leasen, zonder lange termijn verplichting. Hierbij kunt u onder andere denken aan Flex LeaseOccasion Lease of Short Lease.

Bent u startend ondernemer en wilt u weten wat dit voor u betekent?

Kom in contact met Broekhuis Lease

Contact