Netto Operational Lease

Behoud de solvabiliteit van de organisatie


Een interessante alternatieve manier van zakelijk financieren

Op een interessante alternatieve manier uw auto zakelijk voor 100% financieren. U houdt uw liquide middelen beschikbaar voor uw core-business. De auto komt niet op uw balans te staan, waardoor uw solvabiliteit niet wordt aangetast.

Netto operational lease: off-balance financieren

Bij full operational lease kiest een klant bewust voor een full service pakket en geen operationele risico’s. Bij netto operational lease kiest u er juist voor om de exploitatierisico's van de auto voor eigen rekening te nemen. Bij netto operational lease gaat het om:

  • Het beschikbaar houden van liquide middelen voor de core-business
  • Het off-balance financieren van de auto (geen balansverzwaring en betere solvabiliteitsratio)
  • Koopmogelijkheid (geen verplichting) na de leaseperiode

Netto operational lease: geen onnodige administratieve rompslomp

Ook de klanten die kiezen voor netto operational lease zitten niet te wachten op onnodige administratieve rompslomp. Vandaar dat Broekhuis Lease haar klanten, ook bij netto operationele leasing de mogelijkheid biedt om naar behoefte, dienstverlenende componenten toe te voegen. Afschrijving, rente en houderschapsbelasting maken standaard onderdeel uit van netto operationele lease. Dit wordt vervolgens vaak aangevuld met:

Verzekering

Vele ondernemers hebben we verrast met onze gunstige premiestelling en de mogelijkheid om schadevrije jaren in te brengen. Als dan ook nog het gehele schade-, claim- en administratieve proces voor u uit handen wordt genomen is de keuze snel gemaakt.

Brandstofbeheer

Een brandstofpas: geen bonnetjes bewaren, geen losse facturen en eenvoudige btw-verrekening.

Wilt u meer informatie over Netto Operational Lease of wilt u weten welke leasevorm het beste bij u past? Vraag een offerte aan bij Broekhuis Lease!

Vraag een offerte aan

Contact