Wagenparkbeheer

Uw auto's in het beheer van Broekhuis Lease


Uw auto’s beheren en alles regelen alsof het onze eigen auto’s zijn

U heeft er ooit bewust voor gekozen om auto’s te kopen en niet te leasen. Daar zult u goede redenen voor hebben gehad. Maar juist ook in deze situatie kunt u gebruik maken van de diensten en de expertise van Broekhuis Lease.

Uw auto’s - ónze dienstverlening

Of u de auto’s nou zelf heeft gekocht of least bij Broekhuis Lease; het maakt voor ons geen verschil. Met dezelfde passie beheren we graag uw wagenpark. Voor u ontstaan direct een aantal belangrijke voordelen, zowel organisatorisch, operationeel, administratief als financieel.

Organisatorisch

Broekhuis Lease wordt het aanspreekpunt van uw berijders, voert uw autoregeling correct uit, houdt u op de hoogte van fiscale en juridische ontwikkelingen en zorgt er voor dat uw berijders zorgeloos mobiel blijven binnen de beleidskaders die u ons mee geeft.

Operationeel

Broekhuis Lease heeft verstand van auto’s en van alles wat daar omheen hangt. Wij doen het er niet bij, maar het is ons vak. Technische beslissingen, inkoop en verkoop van auto’s, schadeafwikkeling, zorgen voor tijdelijke mobiliteit, 24/7 hulpdienst; dat is onze dagelijkse kost. We weten waar we moeten zijn, hoe we dat het beste kunnen regelen en nemen beslissingen rationeel en met verstand van zaken.

Administratief

Het verwerken van facturen, aan- en afmelden van auto’s bij de verzekeraar, administratie rondom een schade, verwerken van bekeuringen, brandstofadministratie. Voor u een dagelijkse last, voor ons een geroutineerd proces. Zodra wij uw wagenpark gaan beheren, nemen wij deze rompslomp direct van u over.

Financieel

U hoeft zich niet af te vragen wat het u kost om uw wagenpark door ons te laten beheren. Wij zijn ons er van bewust dat u hier niet toe zult overgaan als wij u niet concreet kunnen voor rekenen dat het u geld oplevert! Door onze ervaring en expertise denken en handelen we rationeel en geven we geen onnodig geld uit. We zijn sterk in het aandragen van kostenbesparende alternatieven. De operationele en administratieve processen zijn professioneel geautomatiseerd en daardoor efficiënt en effectief. We weten exact wat iets mag kosten, voeren gerichte controles uit en weten precies waar we op moeten letten.

Meer informatie over wagenparkbeheer?

Transparantie

Transparant werken zien we niet als een verplichting. Dat willen we persé en is voor ons een voorwaarde! We kunnen u alleen vragen op ons te vertrouwen als we volledig transparant werken en voor u tot in detail zichtbaar maken wat we hebben uitgegeven. Alleen dan zal de relatie ook op lange termijn voor beide partijen vruchtbaar blijven.

Offerte aanvragen

Contact