Onze klanten


Wat klanten over ons zeggen

Onder meer onderstaande bedrijven hebben gekozen voor Broekhuis Lease en hun wagenpark aan ons uitbesteed. Bekijk de referenties en lees over hun ervaring met Broekhuis Lease.

MPL (all-round dienstverlener in de beveiligingsmarkt)

Peter Lenters:

"Wij hadden duidelijke MVO-doelstellingen. Broekhuis Lease heeft ons hiermee fantastisch geholpen. Met hun creativiteit, vakbekwaamheid en flexibiliteit hebben we op dat vlak veel meer bereikt dan verwacht."


MSX International

MSX International is de toonaangevende wereldwijde leverancier van outsourced automotive businessoplossingen, door integratie van best practises, slimme technologie en actuele informatie.

"Broekhuis Lease denkt mee, voelt ons aan en komt met oplossingen. Een partner die aan de eisen voldoet die wij ook aan ons zelf stellen. Professioneel, ontzorgend en kosten besparend."


Univé, de verzekeraar zonder winstoogmerk.

"Een partner in business, waaraan we met vertrouwen onze autoproblematiek overlaten. Echt maatwerk. Optimale dienstverlening, zeer klantgericht en vakbekwame en plezierige medewerkers. Niet alleen bij de start, maar juist ook daarna. Dat is inmiddels bewezen. Een plezier om mee samen te werken."


Remia, smaakmaker sinds 1925

"De overgang naar Broekhuis Lease heeft ons veel resultaat opgeleverd. Zij nemen ons op een professionele, snelle en vakbekwame wijze veel werk uit handen."


LOKO IT-specialisten

Loko IT-specialisten adviseert en ondersteunt bij ICT-implementatie en netwerkbeheer.

Mark de Vries:
"Broekhuis Lease staat voor betrouwbaar, klantgericht en oplossend vermogen. Dat sluit perfect aan op onze eigen kernwaarden. Vandaar dat we geen klant-leverancier relatie ervaren maar echt partnership."


< terug