Waarom Broekhuis Lease?


Waarom Broekhuis Lease?

Broekhuis Lease behoort tot de oorspronkelijke pioniers in de leasebranche. Ons dienstverleningspakket is zeer divers en modulair opgebouwd, zodat wij onze diensten naadloos laten aansluiten op de behoeften en wensen van onze relaties.

Als universele leasemaatschappij opereren wij merkonafhankelijk en bieden wij alle mogelijke vormen van leasing en professioneel wagenparkbeheer.

Of het nu gaat om het leasen van een enkele auto of het beheer van een groot wagenpark, Broekhuis Lease verrast haar relaties met creativiteit en vakmanschap. Niet voor niets is onze pay off “ónze aanpak, úw winst”.

Broekhuis Lease

  • Ontzorgend en creatief
  • Persoonlijk en betrokken
  • Vakmanschap en kennis van zaken
  • Alle merken en alle vormen van lease en beheer

Onze middelen

  • Echte klantgerichte dienstverlening: onze processen staan niet centraal, maar wij geven invulling aan het wensenpakket van onze relaties en passen onze processen daar vervolgens op aan.
  • Totaaloplossingen: door de veelzijdigheid aan activiteiten binnen de Broekhuis Groep hebben wij stevig grip op de deelprocessen zoals inkoop, levering, reparatie en onderhoud, schadeherstel en het verkopen van ex-lease auto’s.
  • Kennis van zaken: wij zijn geen leasemaatschappij voortkomend uit een bancaire organisatie, maar onze oorsprong ligt volledig in de automotive sector. Wij hebben echt verstand van auto's, mobiliteit en autoregelingen en gebruiken dit om uw wagenpark optimaal te beheren en u goed te adviseren.
  • Onze Reputatie – uw zekerheid: de Broekhuis Groep bestaat uit ca. 50 bedrijven die allemaal actief zijn in de autobranche en opereren onder de naam Broekhuis. Hier kiezen we voor, omdat we er van overtuigd zijn dat de naam Broekhuis direct de associatie oproept van klant- en servicegerichtheid. Hierbij lopen we echter een risico. Als één van de bedrijven niet goed presteert, zal dit direct nadelige gevolgen hebben voor de andere bedrijven, die immers in dezelfde branche en onder dezelfde naam actief zijn. Vandaar dat binnen de gehele organisatie 'kwaliteit, klanttevredenheid en lange termijn relaties' als rode draad door het beleid loopt. We mogen op deze punten gewoonweg geen risico lopen en we hebben onze bedrijfsvoering en -cultuur hier volledig op ingericht.
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Ontzorgend en creatief
Persoonlijk en betrokken
Vakmanschap en kennis van zaken

Heeft u een vraag?

Hulpdienst: 026 - 355 33 15


Stuur een bericht

Contact