Privé een auto leasen?

Dat doet u met een zeker gevoel bij Broekhuis Lease


Bekijk onze Private Lease auto's

Zorgeloos op pad & profiteren van gemak!

Broekhuis Private Lease is dé leasevorm voor u om als particulier een auto te leasen. Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat u weet waar u aan toe bent!

Alle Private Lease producten van Broekhuis lease zijn gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Private Lease.

Keurmerk Private Lease

Broekhuis Lease is gecertificeerd met het Keurmerk Private Lease. Het bedrijf voldoet als één van de eerste leasemaatschappijen aan de voorwaarden van het keurmerk. Consumenten die bij Broekhuis Lease een private leasecontract afsluiten, weten zeker dat ze niet voor verrassingen komen te staan en zorgeloos van hun nieuwe auto kunnen genieten.

 

Meer over Keurmerk Private LeaseBroekhuis Private Lease, voor uw….

Voor uw gemak: Broekhuis Lease is de gehele gebruiksperiode uw vaste partner. Of het nu gaat om onderhoud, banden of een schadegebeurtenis; u kunt altijd bij Broekhuis Lease terecht en u kunt rekenen op onze bewezen dienstverlening.

Voor uw zekerheid: U betaalt een vast bedrag per maand en de operationele risico’s liggen vervolgens bij Broekhuis. U komt dus tussentijds niet voor onaangename verrassingen te staan en u weet vooraf precies waar u de komende jaren aan toe bent. Bovendien is Broekhuis lease sinds 1 februari 2016 gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Private Lease.

Voor uw portemonnee: Een nieuwe auto rijden zonder dat u uw spaargeld moet aanspreken of een lening aan gaat. Daarnaast betaalt u een maandbedrag dat scherp voor u is gecalculeerd. U betaalt ondanks het gemak en zekerheid zeker niet te veel.

Voor uw flexibiliteit: Zelf uw keuzes maken, zodat u de lease-overeenkomst optimaal kan laten aansluiten op uw persoonlijke behoefte. Op deze wijze hoeft u niet te betalen voor zaken waar u geen behoefte aan heeft en kunt u zaken toevoegen waar u wel waarde aan hecht.

Voor uw transparantie: U ziet snel en overzichtelijk wat de invloed van uw persoonlijke keuzes betekenen voor het maandbedrag. Ook is helder gesteld wat er gebeurt als u meer rijdt dan de afgesproken vrije kilometers en wat de consequentie is als u de overeenkomst eerder wilt beëindigen.

Heeft u nog vragen over Private Lease of wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u een klacht over Broekhuis Private Lease? Dan vind u op de klachtenpagina precies wat u kunt doen.

Neem contact op

  • Nieuwe auto
  • All-in prijs
  • Alleen nog tanken
  • Onbezorgd mobiel

Kunnen wij u verder helpen?


Stuur een bericht
< terug