Menu

Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.4
Gebaseerd op
596 beoordelingen
570
aanbevelingen

Gemiddeld

8.4
596
beoordelingen

Lease


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Nog geen ervaringen


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 8 november 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Opel Vivaro-B

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 6 Beveelt ons aan


Broekhuis is niet erg informatief, dit kan prettig zijn als het je niet interesseert maar juist niet als je wel interesse hebt in gegevens over rij-gedrag, onderhoud, verbruikscijfers etc.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 5 november 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Peugeot 308

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Wordt steeds goed geholpen aan de telefoon; receptie en bij pech


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 4 november 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Ford-Cng-Technik C-Max Energi

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prima service


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 1 november 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Citigo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Snelle en vakkundige behandeling van de medewerkers. Men denkt met je mee!


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 31 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Peugeot 308

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ben snel geholpen bij een telefonische vraag


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 31 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Peugeot 308

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Altijd netjes, beleefd en snel in de afhandeling.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 30 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Opel Grandland X

Roelof Gelling

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik wordt prettig geholpen bij alle garages waar ik kom


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 30 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Peugeot 308

Vonk

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ben goed geholpen, alleen ben ik nog maar 1 keer geweest bij het ophalen van mijn laatste auto en dat is 2 jaar geleden


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 29 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volkswagen Passat

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Klantvriendelijke en servicegerichte dienstverlening!


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 29 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Ford Focus

L.A.Prins

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Broekhuis is een mooi, vriendelijk en professioneel bedrijf waar ik al heel lang naar volle tevredenheid klant ben. Alles klopt bij Broekhuis van offerte tot uitvoering.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 27 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volvo V90 Cross Country

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Leasemaatschappij waarbij persoonlijke benadering centraal staat!


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 27 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Ford Focus

Hilhorst

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Goed bereikbaar en altijd vriendelijk en behulpzaam.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 26 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Rapid

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 4


.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 26 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Ford Focus

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


zeer klantgericht!


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 26 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Ford Focus

Piet Hiemstra

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Goed, waarom ik de brandstof pas een lager cijfer geef 2 keer opdezelfde dag tanken gaat niet


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 26 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Ford Transit Custom

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Je krijgt tenminste iemand aan de telefoon die ook echt wat met je vraag kan.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 25 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Renault Talisman

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Bij telefonisch contact word ik altijd netjes en even vriendelijk te woord gestaan.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 25 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Peugeot 208

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prettig geholpen en snel persoonlijk contact


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 25 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Peugeot 308

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


-


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 25 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Jaguar Jaguar Xf


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

< terug