Overig

Overige informatie voor u als berijder


Informatie over overige lease-zaken

Als berijder van een lease-auto zijn er verschillende dingen waar u mee te maken kunt krijgen. Hieronder vertellen we u meer over overige lease-zaken, zoals wat te doen bij een bekeuringen, wie er met uw auto mag rijden en het worden van ambassadeur. Heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt? Dan staan onze lease-experts voor u klaar. Neem contact op en we helpen u zo snel mogelijk verder.

Neem contact op met Broekhuis Lease 

Toevoegen van accessoires voor eigen rekening

Vooraf toestemming vereist

Indien u voor eigen rekening accessoires wenst aan te brengen op of in uw auto, heeft u vooraf  toestemming nodig van Broekhuis Lease. Dat geldt ook voor de montage van een trekhaak, andere velgen en tuning.

En na afloop van het leasecontract?

Omdat u de accessoires zelf heeft aangeschaft, zijn ze in principe van u. U mag ze dan voor inlevering weer van of uit de auto verwijderen. Voorwaarde is echter wel dat er na verwijdering geen schade aan de auto mag bestaan die de waarde van de auto beïnvloedt. Om misverstanden te voorkomen, verzoeken wij u om dit van te voren goed met ons af te stemmen.

Bezwaarprocedure CJIB (bekeuring)

Mocht u het niet eens zijn met een CJIB bekeuring dan kunt u hiertegen in beroep gaan. Hiervoor dient u een machtigingsformulier aan te vragen bij Broekhuis Lease, waarmee wij u als berijder machtigen om in beroep te gaan. Vervolgens dient u zich strikt te houden aan de bezwaarprocedure, zoals deze door het CJIB is opgesteld. Uiteraard wensen wij u veel succes.

Meer informatie over de bezwaarprocedure van het CJIB kunt u op de website vinden. Gegevens uit dit formulier worden enkel gebruikt voor het door u gewenste doel. Uiteraard worden uw gegevens niet verstrekt aan derden of gebruikt voor andere commerciële doelstellingen.

Vraag een machtigingsformulier aan

Wie mag er met de auto rijden?

Uw werkgever bepaalt in principe wie er in de auto mag rijden en waarvoor u de auto mag gebruiken.

Daarnaast zijn er wat Broekhuis Lease betreft een aantal voorwaarden gesteld:

 • de bestuurder dient in het bezit te zijn van een in Nederland geldig rijbewijs

 • de bestuurder mag niet onder invloed zijn van middelen die de rijvaardigheid beïnvloeden, zoals: alcohol, drugs en medicijnen

 • u mag de auto niet verhuren

 • het is niet toegestaan personen tegen betaling te vervoeren

 • het is niet toegestaan de auto te gebruiken voor circuit- en testritten

 • u mag de auto niet gebruiken voor rijlessen, snelheidsevenementen of betrouwbaarheidsritten

 • u mag de auto niet voor andere doeleinden gebruiken dan waarvoor deze redelijkerwijs is bedoeld

Check voor het gebruik in het buitenland altijd de groene kaart voor de toegestane landen.

Inleveren van de lease-auto

Broekhuis Lease stemt met u af op welke locatie u de auto wenst in te leveren. Het is belangrijk dat u de auto weer “compleet” inlevert, waarbij we u graag attenderen op het volgende:

 • het kentekenbewijs (deel I en II)

 • ​reservesleutel(s)

 • groene kaart

 • instructie-serviceboekje

 • keycard

 • Multi Tank Card

In ons boekje "Retour in goede banen" treft u handige tips aan die u helpen om het inleverproces op een goede manier te laten verlopen. Heeft u vragen over de inname van uw lease-auto, neemt u dan gerust contact met ons op.

Wordt u onze ambassadeur?

Als ambassadeur van Broekhuis Lease ontvangt u na het aanbrengen van een nieuwe klant een voucherboek. Hieruit kunt u zelf een leuke activiteit kiezen. Bijvoorbeeld een rondvlucht vanaf vliegveld Lelystad, een dinercheque, kaarten voor het Dolfinarium en nog veel meer. 

Vraag het voucherboek aan en word ambassadeur!

Ik heb een andere vraag

Wij hebben geprobeerd u middels de informatie op onze website zo veel mogelijk direct van dienst te zijn. Mocht uw vraag onbeantwoord zijn gebleven of wilt u met ons overleggen, dan staan wij graag voor u klaar! 

U kunt ons altijd bellen of mailen, maar u kunt uiteraard ook een contactformulier invullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Telefoon: +31 (0) 341 751 100

E-mail: welkom@broekhuislease.nl

Kom in contact

Contact