Bedankt voor uw enthousiasme

Voor ons is er geen mooier compliment dan wanneer klanten in hun omgeving positief zijn over Broekhuis. Onze missie is dan geslaagd en wij belonen dit ambassadeurschap graag. Draagt u iemand uit uw omgeving bij ons aan als nieuwe klant, dan ontvangt u van ons een cadeau. 

Nieuwe klant aangedragen?
Heeft u een klant aangebracht die bij ons een auto heeft gekocht of een leasecontract heeft afgesloten? Dan kunt u uit onderstaande cadeaus kiezen.

Werkplaatsbezoek aangedragen?
Heeft u een klant aangedragen die een werkplaatsafspraak heeft gehad bij Broekhuis? Dan ontvangt u deze kortingsvoucher voor het werkplaatsbezoek.

Vier toegangskaarten voor het Dolfinarium in Harderwijk

Een dag gratis met het hele gezin naar het grootste zeezoogdierenpark van Europa? Dat kan met dit ambassadeursvoucher voor het Dolfinarium. Kiest u voor dit cadeau dan ontvangt u van ons 4 gratis toegangskaarten.

Vraag aan 

Dinercheque ter waarde van € 75,-

Een heerlijk avondje uit eten waar en wanneer u wilt? Dat kan met het ambassadeursvoucher voor een dinercheque ter waarde van € 75,-. Met deze dinercheque geniet u van een heerlijk avondje uit in een restaurant naar keuze. De aangesloten restaurants zijn verspreid over heel Nederland, dus er zit altijd wel een locatie bij u in de buurt.

Vraag aan

Vier toegangskaarten voor Dierenpark Amersfoort

Meer dan 1.500 dieren van dichtbij bewonderen? Dat kan met het ambassadeursvoucher voor DierenPark Amersfoort. Kiest u voor dit cadeau dan ontvangt u van ons 4 gratis toegangskaarten voor het meest speelse DierenPark van Nederland.

Vraag aan

€ 100,- te besteden aan onderhoud of accessoires van een auto

Bent u niet zo van de dagjes uit? Dan is dit ambassadeursvoucher wellicht wat voor u. Met deze voucher kunt u bij Broekhuis accessoires voor uw auto aanschaffen  of het bedrag  ter waarde van € 100,- besteden aan het onderhoud van uw auto.

Vraag aan

Zelf vliegen

Altijd al zelf het luchtruim willen kiezen? Kies dan voor dit ambassadeursvoucher! U bent dan zelf voor 20 minuten piloot van uw eigen vliegtuig en kunt het ultieme gevoel van vrijheid ervaren.

Vraag aan

€ 100,- te besteden aan een vereniging of goed doel

Draagt u een vereniging of een goed doel een warm hart toe? Dan geven wij u de mogelijkheid sponsor te worden. Natuurlijk mag u er ook voor kiezen om Broekhuis te helpen bij het opleiden van 100 kansarme jongeren tot automonteur in Kenia en India, meer weten over Broekhuis Helpt. Wanneer u deze voucher verzilverd geeft u  € 100,- weg aan een vereniging of goed doel naar keuze.

Vraag aan

Contact