MINI Countryman Oudoor PackMINI Countryman Oudoor Pack

MINI Countryman

Outdoor Pack


Normaal: € 1.620,-
nu € 795,-

Proefrit maken?

MINI Countryman - Outdoor Pack

VOOR BINNEN DE LIJNEN. EN DAARBUITEN.

Voor iedereen die graag een MINI Countryman wil rijden, is er nu het MINI Countryman Outdoor Pack. Perfect voor als u regelmatig op uit gaat met familie of vrienden. Het Outdoor Pack bestaat uit leuke en handige accessoires om uw MINI Countryman nóg avontuurlijker te maken dan ‘ie al is: een stoer panoramadak, handige picknickbank om op uit te rusten en een automatisch te sluiten achterklep.

Upgrade de MINI Countryman nu voor slechts € 795,- waarmee u dus € 825,- voordeel

Het MINI Countryman Outdoor Pack is beschikbaar voor alle Countryman motorisaties: de MINI Countryman One, Cooper, Cooper S, Plug-In Hybride én de John Cooper Works.

MINI countryman plug-in hybride.

Groot, stoer en gebouwd voor avontuur. De MINI Countryman is de SUV van MINI en heeft plaats voor vijf personen, een heleboel bagage en alle herinneringen die je onderweg opdoet. We hebben ‘m onlangs geheel vernieuwd, dus hij is mooier dan ooit.

 

De MINI Countryman Plug-In Hybride heeft alles wat de MINI Countryman ook heeft – en meer. De stoere side scuttle is de laadklep. Steek de stekker erin en laad ‘m op bij een van de 60.000 laadpalen door heel Nederland of gewoon bij je thuis. Rijd lokaal in de stad volledig elektrisch en schakel voor de langere ritten over op de benzinemotor. Kortom: de perfecte MINI voor binnen de lijnen én daarbuiten.

 


Wilt u meer weten, een proefrit, virtuele bezichtiging, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact