MEER POWER, MINDER RENTE - RENTEACTIE MINIMEER POWER, MINDER RENTE - RENTEACTIE MINI

MEER POWER, MINDER RENTE


Neem contact op

MINI rijden wordt nu bereikbaarder dan ooit.

Hoe sneller de uitvoering, hoe scherper de aanbieding! Tijdelijk kunt u een nieuwe MINI John Cooper Works financieren tegen het MINImale rentepercentage van slechts 1,49%. Gaat de voorkeur uit naar een One, Cooper, Cooper S of MINI Electric? Ook dan kunt u rekenen op aantrekkelijke percentages. Let op: beperkt geldig van 17 september t/m 30 november!

En daar houden de grootse MINI-acties niet op, want het hele jaar door profiteert u nog van extra lage MINI Service Inclusive tarieven vanaf € 299,-. Nieuw is deze actie voor de MINI JCW-modellen, vanaf € 699,-. Kortom, geen reden om er niet warmpjes bij te zitten komende winter…

Pieken in performance = downsizing van de rente

MINI juicht het hebben van meer power toe. Want wie kiest voor een snelle(re) uitvoering, betaalt minder rente over de aanschafwaarde. Met andere woorden: hoe hoger op de pk-ladder, hoe krachtiger de actie. Zo simpel is het. De John Cooper Works piekt qua performance, wat betekent dat het laagste rentepercentage van toepassing is: 1,49%. Goed om te weten: de actie is geldig op alle MINI-modellen. Van hatchback tot Cabrio, van Clubman tot Countryman.

MINI One - Renteactie
 • Vermogen: 102 pk
 • Tijdelijk 3,99% financieringsrente
 • Vanaf € 199,- per maand
MINI Cooper - Renteactie
 • Vermogen: 136 pk
 • Tijdelijk 2,99% financieringsrente
 • Vanaf € 207,- per maand
MINI One - Electric
 • Vermogen: 184 pk
 • Tijdelijk 2,99% financieringsrente
 • Vanaf € 267,- per maand
MINI Cooper S - Renteactie
 • Vermogen: 178 pk
 • Tijdelijk 1,99% financieringsrente
 • Vanaf € 267,- per maand
MINI JCW - Renteactie
 • Vermogen: 306 pk
 • Tijdelijk 1,49% financieringsrente
 • Vanaf € 327,- per maand

Scherpe pakketprijzen nu ook voor snelle JCW-modellen

Bij een sterke actie hoort een goede service. Met MINI Service Inclusive bent u gegarandeerd van het onderhoud dat u van een officiële MINI dealer mag verwachten. Dat wil zeggen: uitgevoerd door opgeleide technici gespecialiseerd in MINI, gebruikmakend van de nieuwste onderhoudstechnieken, het beste materiaal en vanaf nu ook de beste prijzen. Want wie voor dit onderhoudspakket kiest, betaalt altijd minder dan degene die bij elk werkplaatsbezoek apart afrekent. Hoeveel precies? Slechts € 299,- in plaats van de ‘standaard’ € 699,-. Bij de snelle JCW-modellen is het MINI-voordeel zelfs nog groter: van € 1.125,- voor € 699,-! Let op: alleen in combinatie met Financial Lease of Private Finance (inclusief looptijd van 12 t/m 60 maanden) en een Top Cover verzekering.

MINI Financial Lease: inclusief ‘operational service’

Gaat u zakelijk MINI rijden? Met MINI Financial Lease komt uw auto op de balans van uw onderneming terecht en betaalt u een vast bedrag per maand voor het gebruik daarvan. Uw MINI is economisch en juridisch eigendom van het bedrijf. Daarnaast profiteert u met MINI Service Inclusive van het zorgeloze karakter van Operational Lease. Immers, nagenoeg alles is inbegrepen, met uitzondering van een tankpas.

MINI Private Finance: privé leasing mét onderhoud

Particulieren opgelet: dankzij MINI Private Finance kunt u uw MINI ook privé leasen. De financiering komt dan voor rekening voor u als particulier. Bovendien kunt u gebruikmaken van de privileges van een échte leaseconstructie, want MINI Service Inclusive laat niets aan het toeval over: al het onderhoud en de bijbehorende prijzen staan immers al vast! Kortom, geen vervelende verrassingen. Wél een nieuwe MINI.
Benieuwd naar de mogelijkheden en ontdekken welke MINI bij u past? Bezoek één van onze Broekhuis MINI vestigingen en laat ons uw voordeel uitrekenen!

Contact