Onderhoud MINIOnderhoud MINI

Onderhoud

bij Broekhuis MINI


Wij weten als geen ander dat uw MINI het allerbeste verdient. Maak daarom bij ons een afspraak voor het onderhoud of de reparatie van uw MINI. Wist u dat regelmatig onderhoud de levensduur van uw MINI verlengt? Onze Broekhuis medewerkers zijn echte vakspecialisten en beschikken over de nieuwste apparatuur om uw MINI perfect te onderhouden.

Onderhoudsmogelijkheden:

MINI Condition Based Service

MINI Condition Based Service

Dankzij de MINI Condition Based Service (CBS) heeft uw MINI altijd onderhoud op maat. De boardcomputer geeft namelijk zelf aan wanneer uw MINI onderhoud nodig heeft. Wanneer uw MINI beschikt over ConnectedDrive, stuurt de boardcomputer zelfs de informatie automatisch naar de dealer van uw keuze.
Lees meer
MINI Service Inclusive

MINI Service Inclusive

MINI Service Inclusive is een onderhoudscontract waarbij u vooraf uw onderhoud voor een vast bedrag voor een aantal jaren afkoopt. Het voordeel hiervan is dat u precies weet waar u aan toe bent.
Lees meer
APK MINI

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een keuring die verplicht is door de overheid. Naast het reguliere onderhoud zorgt de keuring voor meer verkeersveiligheid. Wanneer uw MINI toe is aan APK ontvangt u automatisch bericht van het RDW.
Lees meer over APK
Banden MINI

Banden

Banden zijn het enige contact tussen uw auto en de weg. Ze zorgen voor grip onder alle weersomstandigheden en bepalen voor een groot deel het weggedrag. Goede banden bevorderen uw veiligheid op de weg en zorgen voor een verminderd brandstofverbruik.
Bekijk onze banden
MINI werkplaatsafspraak

Werkplaatsafspraak

Onderhoudswerkzaamheden aan uw MINI plannen wanneer het u uitkomt? Dat kan! Maak een afspraak bij onze MINI vestiging.
Direct plannen

Kies voor onderhoud met WEPP producten

Kies voor onderhoud inclusief WEPP producten en houdt uw auto langer in topconditie. WEPP producten verbeteren de prestaties van uw auto, loopt de motor rustiger, is het verbruik lager en zijn de uitlaatgassen schoner.


Contact