Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

9.1
Gebaseerd op
134 beoordelingen
129
aanbevelingen

Gemiddeld

9.1
67
beoordelingen

Aanschaf auto

9
67
beoordelingen

Werkplaatsbezoek


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Fluttert

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Hengelo


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik ben prettig geholpen door de verkoop adviseur.


  • Broekhuis Peugeot Hengelo
  • Datum geplaatst: 19 april 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Mini Cooper

Groot Wassink

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Groenlo


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima geholpen. Goede dienstverlening.


  • Broekhuis BMW Groenlo
  • Datum geplaatst: 19 april 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Mini Mini

Kersbergen

Mijn ervaring met Broekhuis MINI Enschede


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Alles top en snel geregeld! Micha Hardiek heeft ons super goed geholpen! Een hele pretige vakman!


  • Broekhuis MINI Enschede
  • Datum geplaatst: 18 april 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Mini Cooper

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer vriendelijk personeel


  • Broekhuis Peugeot Almelo
  • Datum geplaatst: 18 april 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Mini Mini Cooper

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer vriendelijk personeel


  • Broekhuis Peugeot Almelo
  • Datum geplaatst: 18 april 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Mini Mini Cooper

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer vriendelijk personeel


  • Broekhuis Peugeot Almelo
  • Datum geplaatst: 18 april 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Mini Mini Cooper

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer vriendelijk personeel


  • Broekhuis Peugeot Almelo
  • Datum geplaatst: 18 april 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Mini Mini Cooper

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer vriendelijk personeel


  • Broekhuis Peugeot Almelo
  • Datum geplaatst: 18 april 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Mini Mini Cooper

Van Doorn

Mijn ervaring met Broekhuis Jaguar Utrecht


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Het is fijn om je weer eens 'klant' te voelen bij een auto-dealer. We hebben best wel wat auto's gekocht en ingeruild, maar nog nooit meegemaakt dat er, na het sluiten van de deal, nog een betere deal op tafel kwam. Een bijzonder staaltje 'meedenken met de klant'!


  • Broekhuis Jaguar Utrecht
  • Datum geplaatst: 16 april 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Mini Cooper Cabrio

Heskamp-Kuijpers

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Almelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima service!


  • Broekhuis BMW Almelo
  • Datum geplaatst: 11 april 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Mini Clubman Cooper S

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis MINI Enschede


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Zie verbeterpunt


  • Broekhuis MINI Enschede
  • Datum geplaatst: 11 april 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Mini Mini

Weernink

Mijn ervaring met Broekhuis MINI Enschede


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Zeer goed geholpen door een prettige en gemotiveerde verkoper.


  • Broekhuis MINI Enschede
  • Datum geplaatst: 4 april 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Mini Cooper S

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doornspijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Vriendelijk en nettjes geholpen, als er iets is regelen ze gelijk.


  • Broekhuis Opel Doornspijk
  • Datum geplaatst: 4 april 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Mini Mini

Beudeker

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Klantgericht, aardig, en goeie koffie


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 28 maart 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Mini One

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


ondanks dat de collega waar wij mee hadden afgesproken die dag afwezig was (door ziekte), werden wij heel prettig en professioneel te woord gestaan.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 21 maart 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Mini Mini

Ben Tevreden

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Groenlo


Cijfer: 6 Beveelt ons aan


De Baliemedewerker was super klantvriendelijk. Al trotse cabrorijder kon ik vervolgens weer helemaal uit mijn dak gaan.


  • Broekhuis BMW Groenlo
  • Datum geplaatst: 21 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Mini Mini Cooper

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis MINI Enschede


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Super persoonlijk contact.


  • Broekhuis MINI Enschede
  • Datum geplaatst: 15 maart 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Mini Cooper S

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goed service.


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 15 maart 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Mini Cooper

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Almelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Top als altijd


  • Broekhuis BMW Almelo
  • Datum geplaatst: 14 maart 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Mini Cooper S All4

Cornelissen

Mijn ervaring met Broekhuis MINI Enschede


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


We zijn heel gastvrij ontvangen, zelfs na sluitingstijd en dat wisten we zeer te waarderen. Daarnaast hebben we voor een prima prijs een te gekke auto bij jullie gekocht waar we erg blij mee zijn!


  • Broekhuis MINI Enschede
  • Datum geplaatst: 11 maart 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Mini Countryman Cooper


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact