MINI ConnectedMINI Connected

MINI Connected


Met MINI Connected haalt u de wereld in uw MINI. Zo kunt u allerlei informatie- en entertainmentmogelijkheden in uw MINI instaleren. MINI Connected is handig voor de interactie met uw MINI, zowel in als buiten de auto.

MINI Connected

Met MINI Connected heeft u onder andere Remote Services. Hiermee heeft u vanaf afstand toegang tot uw MINI en kunt u bijvoorbeeld zien waar hij geparkeerd staat. Maar ook zijn er via de Connected app allerlei handig functies op uw MINI te bedienen.

Ook kunt u met MINI Connected services allerlei informatie naar u toe halen zoals tankstations op de route en de brandstofprijzen van de betreffende pomp. Daarnaast is MINI Connected ook perfect voor entertainment; via het MINI soundsystem koppelt u heel eenvoudig de Spotify Iphone app.

Met MINI Connected heeft u als het ware altijd uw persoonlijke assistent bij u; hij houdt real-time traffic information voor u bij en tevens is ons serviceteam 24 uur per dag bereikbaar om al uw wensen te vervullen. Met een simpele druk op de knop in het navigatiesysteem belt uw auto direct met uw “personal assistent”.

Maak een MINI Connected account aan

Terug naar service

Contact