MINI ConnectedMINI Connected

MINI Connected

Altijd verbonden met uw MINI


Maak uw MINI slimmer met de functies, apps en services van MINI Connected. Hiermee bent u eenvoudig verbonden met uw MINI én de wereld om u heen. Zo is MINI Connected uw persoonlijke mobiliteitsassistent die u helpt bij het plannen van ritten, het op afstand bedienen van diverse functie en het vinden van uw MINI op een drukke parkeerplaats. 

MINI Connected

Altijd verbonden met uw MINI

Met de MINI app bent u naadloos verbonden via uw smartphone met uw MINI, waardoor u moeiteloos de meest actuele en relevantie informatie over uw MINI kunt vinden op uw mobiele telefoon.

Bedien uw MINI met uw stem

Met Natural Language Understanding (NLU) kunt u uw MINI met uw stem bedienen terwijl u rijdt. Druk op de knop op uw stuur om de functie aan te zetten en activeer uw MINI met een gesproken opdracht.

Breng alles in kaart

Met het intelligente MINI Connected navigatiesysteem kunt u overal uw route plannen via de app. Route uitgestippeld? Met de Send-to-Car functie geeft u eenvoudig de reisroute aan uw MINI door. Fijne reis!

Vele extra’s onderweg

Luister uw favoriete muziek, vind de dichtstbijzijnde supermarkt en omzeil files met MINI Connected. Dankzij realtime informatie en een naadloze koppeling met uw smartphone trekt u er onbezorgd op uit.

Wees iedere situatie de baas met de MINI app, waarmee u uw MINI optimaal en uiterst comfortabel bedient. Wanneer begint u met onbezorgd MINI rijden?

Maak een MINI Connected account aan

Terug naar service

Contact