Clean Air pakket bij Broekhuis MINI

maandag 25 mei 2020


Niets is fijner dan rijden in een schone en frisse MINI. Met het Clean Air pakket desinfecteren wij het interieur van uw MINI, controleren en reinigen wij uw airco en laten we het exterieur weer schijnen als nieuw. Ook profiteert u van de gratis P...


Lees verder

Clean Air pakket bij Broekhuis BMW

maandag 18 mei 2020


Voor een schone start kunt u bij Broekhuis BMW terecht! Met het Clean Air pakket desinfecteren wij het interieur van uw BMW, controleren en reinigen we uw airco en laten we het exterieur weer blinken als nieuw. Ook profiteert u van een de Premium ...


Lees verder

Hogere temperaturen, hogere kortingen bij Broekhuis SEAT

donderdag 14 mei 2020


De lente is in volle gang! De temperaturen stijgen, net als de kortingen op diverse accessoires waarmee u uw auto nog persoonlijker én luxer kunt maken. Profiteer nog tot 31 mei 2020 van speciaal voorjaarsvoordeel!


Lees verder

Maandaanbieding BMW Motorrad mei 2020

donderdag 07 mei 2020


Rust uw BMW R 1250 GS en BMW R 1250 GS Adventure deze maand uit met extra handige opbergmogelijkheden inclusief korting oplopend tot 30%!


Lees verder

Extra voordelig airco-onderhoud bij Broekhuis ŠKODA

donderdag 07 mei 2020


Broekhuis ŠKODA biedt u tijdelijk € 29,- korting op airco-onderhoud inclusief geurbehandeling indien u dit combineert met Longlife onderhoud. Zo hoeft u maar één keer voor grondig onderhoud langs te komen en is het nog extra voordelig ook!


Lees verder

Airco-onderhoud voordeel en meer bij Broekhuis SEAT

dinsdag 05 mei 2020


De lente is in volle gang! Temperaturen stijgen, het zonnetje laat zich vaker zien en de dagen worden langer. Hoog tijd om uw SEAT klaar te maken voor het komende seizoen inclusief voordelig airco-onderhoud!


Lees verder

Lentefris bij Broekhuis Opel

maandag 04 mei 2020


Is uw Opel toe aan een opfrisbeurt? Rij dan deze maand nog onze werkplaats binnen voor een gratis aircocheck en maak uw Opel klaar voor het komende seizoen!


Lees verder

Maak uw Volkswagen compleet

vrijdag 01 mei 2020


Er is niets zo persoonlijk als een auto, zo rijdt bijvoorbeeld de één in een SUV voor het avontuur en de ander om samen met het hele gezin van a naar b te rijden. Niet gek dus dat er vele accessoires op de markt zijn om de auto geheel naar uw wens...


Lees verder

Clean Air Inruilpremie bij Broekhuis Volvo

donderdag 09 april 2020


Zoekt u een nieuwe Volvo? Kies dan voor een hybride uitvoering en profiteer van duurzaam rijden en de Clean Air Inruilpremie! De Volvo Twin Engine modellen staan al voor u klaar.


Lees verder

PickUp&Clean Service

woensdag 01 april 2020


Om u optimaal van dienst te zijn, heeft Ford de PickUp&Clean service gestart. Hiermee verzorgen wij het halen en brengen van uw Ford voor een bezoek aan onze werkplaats. Zo hoeft u de deur niet uit en blijft uw Ford in topconditie.


Lees verder

Schakel automatisch over naar elektrisch rijden in milieuzones

maandag 30 maart 2020


Vanaf donderdag 12 maart 2020 schakelt uw BMW plug-in hybride automatisch over op elektrische modus in zogeheten eDrive Zones. Hiermee hoeft u zich niet meer te bekommeren om milieuzones in grotere steden, dit doet uw BMW voor u.


Lees verder

Extra maatregelen in onze vestiging

vrijdag 27 maart 2020


Wij nemen extra maatregelen om verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en u alsnog onbezorgd te laten genieten van elke rit.


Lees verder

Bestel nu nieuwe banden vanaf de bank

vrijdag 27 maart 2020


Er is niets zo gemakkelijk als thuis de keuze kunnen maken voor nieuwe banden. Met de nieuwe Broekhuis Bandenservice kunt u zich eenvoudig online oriënteren, kunt u banden vergelijken en kunt u de bestelling plaatsen en een werkplaatsafspraak inpl...


Lees verder

Broekhuis biedt extra services i.v.m. Coronavirus

maandag 16 maart 2020


Broekhuis neemt extra maatregelen om verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en u alsnog onbezorgde mobiliteit te bieden. Daarom breiden wij onze services uit, om u ook op andere manieren van dienst te kunnen zijn.


Lees verder

Profiteer tijdens de Fiat Bedrijfswagenweken van scherpe deals

donderdag 12 maart 2020


Profiteer van 16 t/m 31 maart van ongekend veel voordeel op diverse Fiat bedrijfswagens. Dus bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Dan is dit het moment om over te stappen. Profiteer van de volgende 3 topdeals:


Lees verder

Voordelig airco-onderhoud en meer bij Broekhuis Volkswagen Bedrijfswagens

woensdag 11 maart 2020


We rijden steeds vaker het zonnetje tegemoet. Dit maakt elke klus natuurlijk al een stuk fijner. Het zou helemaal fijn zijn als uw bedrijfswagen ook klaar is voor de oplopende temperaturen! We helpen u graag op weg met onderstaande acties en voord...


Lees verder

Korting op airco-onderhoud en meer bij Broekhuis Audi

dinsdag 10 maart 2020


Het is volop lente! Hét moment dat het zonnetje zich weer vaker laat zien, de pollen weer door de lucht zweven en de temperatuur stijgt. Wij hebben al zin in het voorjaar, maar is uw Audi ook al voorjaarproof?


Lees verder

Voordelig airco-onderhoud en meer bij Broekhuis Volkswagen

maandag 02 maart 2020


Het voorjaar komt eraan, wat betekent dat de temperatuur weer zal stijgen, bloemen weer gaan bloeien en de vakanties voor de deur staan. Tijd dus om uw auto voorjaarproof te maken met onder andere extra voordelig airco-onderhoud.


Lees verder

Wat voor krabber bent u?

maandag 17 februari 2020


Goed zicht onderweg is ontzettend belangrijk, helemaal wanneer de wegen glad zijn en een glijpartij in een klein hoekje schuilt. Maar krabben in de kou is niemands favoriete bezigheid. Met de wintersportvakanties voor de deur hebben we enkele tips...


Lees verder

Broekhuis Serveert... een heerlijk 5 gangen wilddiner!

donderdag 06 februari 2020


Afgelopen donderdag 30 januari werd het Broekhuis Sponsordiner in Boshuis Drie georganiseerd. Broekhuis Serveert….dit keer voor Stichting Leergeld Randmeren.


Lees verder

Contact