Broekhuis Opel Harderwijk bestaat 40 jaar. Ter ere van dit jubileum organiseren wij een feestelijke jubileumweek van 11 t/m 16 december. Gedurende deze jubileumweek profiteert u van veel voordeel en als knallende afsluiter organiseren wij een familiedag op 16 december.

Tijdens de feestelijke jubileumweek ontvangt u bij aankoop van een nieuwe- of gebruikte auto een brandstofpas ter waarde van € 400,- (met uitzondering van lease). Tevens ontvangt u op een aantal geselecteerde modellen € 1.000,- cashback.

U profiteert niet alleen van aantrekkelijk voordeel op een nieuwe auto, ook hebben wij tal van unieke aanbiedingen en aftersaleacties. Wat dacht u van 40% korting op winterbanden? En een gratis wasbeurt van uw auto bij inlevering van de waardecheque? Deze vindt u in onderstaande jubileumkrant:

Jubileumkrant

Familiedag                         

Ter afsluiting van de jubileumweek organiseert Broekhuis Opel Harderwijk op zaterdag 16 december een feestelijke familiedag. Tijdens deze afsluitende familiedag maakt Broekhuis Opel Harderwijk het extra gezellig voor het hele gezin. Zo kunt u genieten van een hapje en een drankje, de nieuwste modellen van Opel en onze acties. Profiteer ook van aanbiedingen van lokale ondernemers die zich deze dag bij ons aan u presenteren. Neem gerust uw kinderen mee. Er is een springkussen en een kraam met overheerlijke poffertjes.

Naast de acties die de gehele jubileumweek gelden, profiteert u tijdens de familiedag van nog meer acties! Zo kunt u een gratis wintercheck laten uitvoeren of deukjes uit uw auto laten verwijderen. Wanneer u de wintercheck laat uitvoeren kunt u als Opelrijder voor slechts € 19,95 het winterplan certificaat aanschaffen. Met dit certificaat bent u gedekt tegen gebreken aan de meest wintergevoelige onderdelen tot het voorjaar van 2018.  

Het restylen van deukjes en de gratis wintercheck is op 16 december van 9.00 tot 15.00 uur. Omdat we graag zo veel mogelijk klanten tot dienst zijn kunt u maximaal twee deukjes uit uw auto laten verwijderen. De kosten voor deukjes restylen zijn € 20,- per deukje. Wanneer u de wintercheck wilt laten uitvoeren of deukjes uit uw auto wilt laten verwijderen is het van belang om u vooraf aan te melden, dit kan via onderstaande link:

Aanmelden

Onder de aanmeldingen van de wintercheck en deukjes restylen verloten wij een Opel Adam loopauto. 


Terug

Meer nieuws

Extra voordelige BMW winterwielsets

Weer of geen weer, met een BMW i...


Broekhuis Halve Marathon op 14 m...

Zaterdag 14 maart 2020 wordt voo...


Nappa ECO-leder tijdelijk extra ...

Upgrade nu uw nieuwe Volkswagen ...


Winterse voordelen bij Broekhuis...

De warme dagen zijn voorbij. Fan...


Gratis software-update

Jaguar heeft de bekroonde I-PACE...


DAB+ voor uw Volvo!

Met Digital Audio Broadcasting (...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact