Wis selectie

Wat voor krabber bent u?

maandag 17 februari 2020


Goed zicht onderweg is ontzettend belangrijk, helemaal wanneer de wegen glad zijn en een glijpartij in een klein hoekje schuilt. Maar krabben in de kou is niemands favoriete bezigheid. Met de wintersportvakanties voor de deur hebben we enkele tips...


Lees verder

Extra voordelige BMW winterwielsets

woensdag 05 februari 2020


Weer of geen weer, met een BMW is rijden altijd geweldig. Ook wanneer u de grens oversteekt naar de meest prachtige wintersportgebieden.


Lees verder

Broekhuis Halve Marathon op 14 maart 2020

dinsdag 28 januari 2020


Zaterdag 14 maart 2020 wordt voor de 40e keer de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk georganiseerd. Loopt u mee? Dan draagt u ook een steentje bij aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur.


Lees verder

Nappa ECO-leder tijdelijk extra voordelig!

donderdag 23 januari 2020


Upgrade nu uw nieuwe Volkswagen met het hoogwaardige Nappa ECO-leder. Betaal tot en met 31 maart 2020 slechts € 1.199,- in plaats van € 1.499,-.


Lees verder

Winterse voordelen bij Broekhuis Volkswagen

donderdag 23 januari 2020


De warme dagen zijn voorbij. Fanatieke krabbers staan alweer het ijs van de autoramen te schrapen; de winter is in volle gang. Hierbij horen uiteraard aantrekkelijke kortingen en vele voordelen om de winter zo comfortabel en voordelig door te komen.


Lees verder

Gratis software-update

maandag 20 januari 2020


Jaguar heeft de bekroonde I-PACE verbeterd met kennis uit de autosport. Dankzij deze kennis kunt u naar onze werkplaats komen voor een gratis software-update die voorziet in een groter praktijkbereik op één acculading.


Lees verder

DAB+ voor uw Volvo!

maandag 20 januari 2020


Met Digital Audio Broadcasting (DAB+) bent u verzekerd van een betere geluidskwaliteit en een aanzienlijk groter zenderaanbod ten opzichte van traditionele FM. En vanaf nu kunt u dit in uw Volvo laten installeren, tijdelijk extra scherp geprijsd!


Lees verder

Is uw auto klaar voor het wintersportseizoen?

maandag 13 januari 2020


Make a pitstop, ready for wintersport! Kom naar onze werkplaats voor de Peugeot Winter Veiligheidscheck en laat uw auto voor slechts € 19,95 op 29 cruciale punten controleren. Daarnaast profiteert u nu van 6 winteraanbiedingen.


Lees verder

Audi e-tron winteraccessoires

maandag 23 december 2019


Geniet van elk winters avontuur met Audi originele accessoires, speciaal ontwikkeld voor uw Audi e-tron. Nog tot en met 29 februari 2020 profiteert u van extra scherpe prijzen.


Lees verder

Overname Heron Auto

woensdag 11 december 2019


Broekhuis en Stern hebben op 9 december jl. bekend gemaakt dat ze overeenkomst hebben bereikt over de verkoop van de aandelen Heron aan Broekhuis.


Lees verder

Update - Broekhuis Autoschade Alkmaar is geopend

woensdag 11 december 2019


Wegens een grote brand op Alkmaars industrieterrein Beverkoog was Broekhuis Autoschade Alkmaar vanochtend tijdelijk gesloten. Inmiddels is de vestiging weer geopend.


Lees verder

Voorraad voordeel bij Broekhuis Opel

vrijdag 15 november 2019


Onze laatste KARL en huidige Corsa modellen staan voor u klaar met extra hoge kortingen! Profiteer alleen van 18 t/m 23 november 2019 van hoge kortingen en extra voordeel in onze Broekhuis Opel vestigingen.


Lees verder

Voordelig de winter door met Broekhuis Motoren

maandag 11 november 2019


Ook deze winter staat het Broekhuis Motoren team weer voor u klaar om uw motorfiets in orde te maken voor het nieuwe seizoen. Om uw motorfiets deze winter extra voordelig in de watten te leggen, hebben we speciale winteracties.


Lees verder

Ford Charging Solutions voor elektrische auto’s

vrijdag 08 november 2019


Ford introduceert Ford Charging Solutions om een van de grootste zorgen van de consument over elektrisch rijden weg te nemen; het niet op tijd kunnen opladen van de auto.


Lees verder

De Najaarscheck van Opel

vrijdag 08 november 2019


Veilig en onbezorgd de weg op, dat wil toch iedere automobilist? Daarom kunt u nu terecht in een van onze Broekhuis Opel vestigingen voor de Najaarscheck.


Lees verder

De Peugeot Winter Veiligheidscheck

vrijdag 08 november 2019


Veilig en onbezorgd de weg op, dat wil toch iedere automobilist? Daarom kunt u tot en met 28 februari 2020 terecht in een van onze Broekhuis Peugeot vestigingen voor de Winter Veiligheidscheck.


Lees verder

Feestelijke heropening Broekhuis Opel Elst

donderdag 10 oktober 2019


Donderdag 3 oktober verzamelden collega’s en klanten zich bij de Broekhuis Opel vestiging in Elst voor de feestelijke heropening.


Lees verder

Een aparte rijstrook voor elektrische voertuigen?

woensdag 09 oktober 2019


Onlangs werd de maximale snelheid op gedeelten van snelwegen rondom de Veluwe aangepast van 130 naar 120 km/u. Met het oog op het milieu kan het zijn dat het kabinet ervoor kiest om de maximumsnelheid in z’n geheel terug te brengen naar 100 km/u. ...


Lees verder

De Ford Fiesta Fit Check

vrijdag 04 oktober 2019


Wij denken graag met u mee als het gaat om het onderhoud van uw auto. Daarom hebben we tijdelijk de Ford Fiesta Fit Check extra scherp geprijsd.


Lees verder

Oktoberfest bij Broekhuis Oost Motoren

vrijdag 04 oktober 2019


JETZT GEHT’S LOS! De hele maand oktober staat in het teken van voordelen. Van shoptegoed tot en met extra scherp geprijsde kledingpakketten en 20% korting op accessoires; kom in oktober naar onze showroom om te profiteren van de Oktoberfest-kortin...


Lees verder

Contact