Wis selectie

Decemberkorting bij Broekhuis Opel

donderdag 12 december 2019


MyOpel leden profiteren de hele maand december van extra scherpe prijzen op winteraccessoires.


Lees verder

Overname Heron Auto

woensdag 11 december 2019


Broekhuis en Stern hebben op 9 december jl. bekend gemaakt dat ze overeenkomst hebben bereikt over de verkoop van de aandelen Heron aan Broekhuis.


Lees verder

Update - Broekhuis Autoschade Alkmaar is geopend

woensdag 11 december 2019


Wegens een grote brand op Alkmaars industrieterrein Beverkoog was Broekhuis Autoschade Alkmaar vanochtend tijdelijk gesloten. Inmiddels is de vestiging weer geopend.


Lees verder

Veilig de winter door met de Audi Wintercheck

maandag 18 november 2019


Veilig en onbezorgd de winter door, dat wil toch iedereen? Wat uw plannen ook zijn deze winter, met de vakkundig uitgevoerde Audi Wintercheck weet u zeker dat uw Audi winterproof is.


Lees verder

Voorraad voordeel bij Broekhuis Opel

vrijdag 15 november 2019


Onze laatste KARL en huidige Corsa modellen staan voor u klaar met extra hoge kortingen! Profiteer alleen van 18 t/m 23 november 2019 van hoge kortingen en extra voordeel in onze Broekhuis Opel vestigingen.


Lees verder

Voordelig de winter door met Broekhuis Oost Motoren

maandag 11 november 2019


Ook deze winter staat het Broekhuis Oost Motoren team weer voor u klaar om uw motorfiets in orde te maken voor het nieuwe seizoen. Om uw motorfiets deze winter extra voordelig in de watten te leggen, hebben we speciale winteracties.


Lees verder

Ford Charging Solutions voor elektrische auto’s

vrijdag 08 november 2019


Ford introduceert Ford Charging Solutions om een van de grootste zorgen van de consument over elektrisch rijden weg te nemen; het niet op tijd kunnen opladen van de auto.


Lees verder

De Najaarscheck van Opel

vrijdag 08 november 2019


Veilig en onbezorgd de weg op, dat wil toch iedere automobilist? Daarom kunt u nu terecht in een van onze Broekhuis Opel vestigingen voor de Najaarscheck.


Lees verder

De Peugeot Winter Veiligheidscheck

vrijdag 08 november 2019


Veilig en onbezorgd de weg op, dat wil toch iedere automobilist? Daarom kunt u tot en met 28 februari 2020 terecht in een van onze Broekhuis Peugeot vestigingen voor de Winter Veiligheidscheck.


Lees verder

Winterse voordelen bij Broekhuis Volkswagen

woensdag 30 oktober 2019


De warme dagen zijn voorbij. De eerste fanatieke krabbers stonden deze week het ijs al van de autoramen te schrapen; de winter komt eraan. Hierbij horen uiteraard aantrekkelijke kortingen en vele voordelen.


Lees verder

Feestelijke heropening Broekhuis Opel Elst

donderdag 10 oktober 2019


Donderdag 3 oktober verzamelden collega’s en klanten zich bij de Broekhuis Opel vestiging in Elst voor de feestelijke heropening.


Lees verder

Een aparte rijstrook voor elektrische voertuigen?

woensdag 09 oktober 2019


Onlangs werd de maximale snelheid op gedeelten van snelwegen rondom de Veluwe aangepast van 130 naar 120 km/u. Met het oog op het milieu kan het zijn dat het kabinet ervoor kiest om de maximumsnelheid in z’n geheel terug te brengen naar 100 km/u. ...


Lees verder

De Ford Fiesta Fit Check

vrijdag 04 oktober 2019


Wij denken graag met u mee als het gaat om het onderhoud van uw auto. Daarom hebben we tijdelijk de Ford Fiesta Fit Check extra scherp geprijsd.


Lees verder

Oktoberfest bij Broekhuis Oost Motoren

vrijdag 04 oktober 2019


JETZT GEHT’S LOS! De hele maand oktober staat in het teken van voordelen. Van shoptegoed tot en met extra scherp geprijsde kledingpakketten en 20% korting op accessoires; kom in oktober naar onze showroom om te profiteren van de Oktoberfest-kortin...


Lees verder

Go Electric met Ford

donderdag 03 oktober 2019


Ford introduceerde op de IAA haar grootste geëlektrificeerde line-up ooit. Onder andere de Puma EcoBoost Hybrid, de Explorer Plug-In Hybrid en de Kuga Plug-In Hybrid werden onthuld. Hiermee verwacht Ford eind 2022 het omslagpunt bereikt te hebben ...


Lees verder

De Ruitenservice van Audi

maandag 30 september 2019


Heeft u een barst of een sterretje in uw ruit? Kom dan nu naar uw Broekhuis Audi dealer om te profiteren van de Audi Ruitenservice.


Lees verder

Kunt u E10 tanken?

maandag 30 september 2019


Vanaf morgen, 1 oktober 2019, zullen de namen veranderen van brandstoffen. Hierdoor zult u bij veel tankstations geen Euro95 meer vinden, maar onder andere E5 en E10. Niet alleen de naam verandert, ook het type brandstof. Wij leggen het u graag uit.


Lees verder

De eerste elektrische Volvo komt eraan!

vrijdag 27 september 2019


16 oktober is het zover, dan wordt de eerste elektrische Volvo aan het publiek getoond; de volledig elektrische Volvo XC40. Tot dan maakt Volvo Cars steeds meer details over deze nieuwkomer bekend. Het eerste detail is dat het de allerveiligste au...


Lees verder

De Opel Bestelwagen Besteldagen

donderdag 26 september 2019


De nieuwe generatie Opel bedrijfswagens is compleet! Met de komst van de nieuwe Opel Vivaro en Opel Movano is de gehele reeks bedrijfswagens in een nieuw jasje gestoken. Een reden voor een feestje.


Lees verder

Bandenwissel en remmencheck!

donderdag 26 september 2019


De wintermaanden staan voor de deur, wat betekent dat de wegen glad kunnen worden. Belangrijk dus om de juiste banden onder uw auto te hebben. Kom daarom naar de werkplaats om uw winterbanden te laten monteren.


Lees verder

Contact