Wis selectie

Mooie opbrengst sponsordiner Bergen

vrijdag 11 oktober 2019


Op woensdag 2 oktober werd er in brasserie bar Nero een sponsordiner gehouden ten behoeve van het onderhoud en de restauratie van de Ruinekerk in Bergen. Diverse directieleden serveerden een overheerlijk diner aan de gasten.


Lees verder

Feestelijke heropening Broekhuis Opel Elst

donderdag 10 oktober 2019


Donderdag 3 oktober verzamelden collega’s en klanten zich bij de Broekhuis Opel vestiging in Elst voor de feestelijke heropening.


Lees verder

Een aparte rijstrook voor elektrische voertuigen?

woensdag 09 oktober 2019


Onlangs werd de maximale snelheid op gedeelten van snelwegen rondom de Veluwe aangepast van 130 naar 120 km/u. Met het oog op het milieu kan het zijn dat het kabinet ervoor kiest om de maximumsnelheid in z’n geheel terug te brengen naar 100 km/u. ...


Lees verder

De Ford Fiesta Fit Check

vrijdag 04 oktober 2019


Wij denken graag met u mee als het gaat om het onderhoud van uw auto. Daarom hebben we tijdelijk de Ford Fiesta Fit Check extra scherp geprijsd.


Lees verder

Oktoberfest bij Broekhuis Oost Motoren

vrijdag 04 oktober 2019


JETZT GEHT’S LOS! De hele maand oktober staat in het teken van voordelen. Van shoptegoed tot en met extra scherp geprijsde kledingpakketten en 20% korting op accessoires; kom in oktober naar onze showroom om te profiteren van de Oktoberfest-kortin...


Lees verder

Winterse voordelen bij Broekhuis Volkswagen

donderdag 03 oktober 2019


De wintermaanden komen er weer aan, reden dus om onze showroom om te toveren tot een waar winterparadijs. Hierbij horen uiteraard aantrekkelijke kortingen en vele voordelen.


Lees verder

Go Electric met Ford

donderdag 03 oktober 2019


Ford introduceerde op de IAA haar grootste geëlektrificeerde line-up ooit. Onder andere de Puma EcoBoost Hybrid, de Explorer Plug-In Hybrid en de Kuga Plug-In Hybrid werden onthuld. Hiermee verwacht Ford eind 2022 het omslagpunt bereikt te hebben ...


Lees verder

De Ruitenservice van Audi

maandag 30 september 2019


Heeft u een barst of een sterretje in uw ruit? Kom dan nu naar uw Broekhuis Audi dealer om te profiteren van de Audi Ruitenservice.


Lees verder

Kunt u E10 tanken?

maandag 30 september 2019


Vanaf morgen, 1 oktober 2019, zullen de namen veranderen van brandstoffen. Hierdoor zult u bij veel tankstations geen Euro95 meer vinden, maar onder andere E5 en E10. Niet alleen de naam verandert, ook het type brandstof. Wij leggen het u graag uit.


Lees verder

De eerste elektrische Volvo komt eraan!

vrijdag 27 september 2019


16 oktober is het zover, dan wordt de eerste elektrische Volvo aan het publiek getoond; de volledig elektrische Volvo XC40. Tot dan maakt Volvo Cars steeds meer details over deze nieuwkomer bekend. Het eerste detail is dat het de allerveiligste au...


Lees verder

De Opel Bestelwagen Besteldagen

donderdag 26 september 2019


De nieuwe generatie Opel bedrijfswagens is compleet! Met de komst van de nieuwe Opel Vivaro en Opel Movano is de gehele reeks bedrijfswagens in een nieuw jasje gestoken. Een reden voor een feestje.


Lees verder

Bandenwissel en remmencheck!

donderdag 26 september 2019


De wintermaanden staan voor de deur, wat betekent dat de wegen glad kunnen worden. Belangrijk dus om de juiste banden onder uw auto te hebben. Kom daarom naar de werkplaats om uw winterbanden te laten monteren.


Lees verder

Dit is de Volkswagen ID.3 1st

woensdag 25 september 2019


De volledig elektrische Volkswagen ID.3 1st werd onlangs onthuld op de IAA te Frankfurt! Deze limited edition verbaasde iedereen met een ruim interieur en grote actieradius.


Lees verder

Care by Volvo, voor ieder wat wils!

maandag 23 september 2019


Bij Volvo kunt u vanaf nu een alles-in-één abonnement afsluiten op een Volvo. Care by Volvo biedt u de mogelijkheid om voor een vast maandtarief de nieuwste Volvo te rijden met de flexibiliteit van een abonnement.


Lees verder

OpelConnect gaat live!

donderdag 19 september 2019


Opel maakte handig gebruik van de IAA in Frankfurt door daar aan te kondigen dat OpelConnect live gaat. Met deze nieuwe service bent u als Opel rijder verzekerd van goede connectiviteit en hulp bij calamiteiten.


Lees verder

Wij hebben de nieuwe Ford Puma alvast voor u bekeken!

donderdag 19 september 2019


De nieuwe Ford Puma beleefde op de IAA te Frankfurt zijn publieksdebuut en natuurlijk waren wij daar bij! We kunnen met trots melden: hij maakt alle verwachtingen waar en het is een prachtige verschijning met zuinige (mild-hybride) motoren. We zie...


Lees verder

Broekhuis is gestart met een grootschalig project om energie op te wekken via zonnepanelen

vrijdag 13 september 2019


Wij zijn gestart met een grootschalig project om energie op te wekken via zonnepanelen. Inmiddels zijn de eerste daken van onze vestigingen al voorzien van zonnepanelen. De grootste zonnepaneleninstallatie bevindt zich op het dak van Harderwijk, ...


Lees verder

Onderzoek: Elektrisch te werk in de stad

woensdag 11 september 2019


Ford heeft een jaar geleden een proefproject opgezet waarbij gekeken werd naar de potentie van een hybride bedrijfswagen voor schonere lucht in de steden.


Lees verder

Eerste impressie nieuwe pand

maandag 02 september 2019


Bekijk de allereerste beelden van ons nieuwe pand aan de Spaansland 10.


Lees verder

De speciale GS Trophy 2020 outfit

maandag 02 september 2019


Om te vieren dat Nederland voor het eerst meedoet aan de International GS Trophy 2020, kunt u nu extra voordelig uw nieuwe BMW* uitrusten met een speciale GS Trophy outfit!


Lees verder

Contact