Wis selectie

PickUp&Clean Service

woensdag 01 april 2020


Om u optimaal van dienst te zijn, heeft Ford de PickUp&Clean service gestart. Hiermee verzorgen wij het halen en brengen van uw Ford voor een bezoek aan onze werkplaats. Zo hoeft u de deur niet uit en blijft uw Ford in topconditie.


Lees verder

Schakel automatisch over naar elektrisch rijden in milieuzones

maandag 30 maart 2020


Vanaf donderdag 12 maart 2020 schakelt uw BMW plug-in hybride automatisch over op elektrische modus in zogeheten eDrive Zones. Hiermee hoeft u zich niet meer te bekommeren om milieuzones in grotere steden, dit doet uw BMW voor u.


Lees verder

Extra maatregelen in onze vestiging

vrijdag 27 maart 2020


Wij nemen extra maatregelen om verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en u alsnog onbezorgd te laten genieten van elke rit.


Lees verder

Bestel nu nieuwe banden vanaf de bank

vrijdag 27 maart 2020


Er is niets zo gemakkelijk als thuis de keuze kunnen maken voor nieuwe banden. Met de nieuwe Broekhuis Bandenservice kunt u zich eenvoudig online oriënteren, kunt u banden vergelijken en kunt u de bestelling plaatsen en een werkplaatsafspraak inpl...


Lees verder

Broekhuis biedt extra services i.v.m. Coronavirus

maandag 16 maart 2020


Broekhuis neemt extra maatregelen om verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en u alsnog onbezorgde mobiliteit te bieden. Daarom breiden wij onze services uit, om u ook op andere manieren van dienst te kunnen zijn.


Lees verder

Profiteer tijdens de Fiat Bedrijfswagenweken van scherpe deals

donderdag 12 maart 2020


Profiteer van 16 t/m 31 maart van ongekend veel voordeel op diverse Fiat bedrijfswagens. Dus bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Dan is dit het moment om over te stappen. Profiteer van de volgende 3 topdeals:


Lees verder

Ook in het voorjaar klaar voor elke klus

woensdag 11 maart 2020


Langzaamaan laten we het slechte weer achter ons, om vol goede moed het zonnetje tegemoet te rijden. Dit maakt elke klus natuurlijk al een stuk fijner. Het zou helemaal fijn zijn als uw bedrijfswagen ook klaar is voor het voorjaar! We helpen u gra...


Lees verder

Is uw Audi voorjaarproof?

dinsdag 10 maart 2020


Nog even en de klok gaat vooruit, hét moment dat het zonnetje zich weer vaker laat zien, de pollen weer door de lucht zweven en de temperatuur stijgt. Wij hebben al zin in het voorjaar, maar is uw Audi ook al voorjaarproof?


Lees verder

Goed het voorjaar in met Broekhuis Volkswagen

maandag 02 maart 2020


Het voorjaar komt eraan, wat betekent dat de temperatuur weer zal stijgen, bloemen weer gaan bloeien en de vakanties voor de deur staan. Tijd dus om uw auto voorjaarproof te maken.


Lees verder

Broekhuis Serveert... een heerlijk 5 gangen wilddiner!

donderdag 06 februari 2020


Afgelopen donderdag 30 januari werd het Broekhuis Sponsordiner in Boshuis Drie georganiseerd. Broekhuis Serveert….dit keer voor Stichting Leergeld Randmeren.


Lees verder

Gratis software-update

maandag 20 januari 2020


Jaguar heeft de bekroonde I-PACE verbeterd met kennis uit de autosport. Dankzij deze kennis kunt u naar onze werkplaats komen voor een gratis software-update die voorziet in een groter praktijkbereik op één acculading.


Lees verder

DAB+ voor uw Volvo!

maandag 20 januari 2020


Met Digital Audio Broadcasting (DAB+) bent u verzekerd van een betere geluidskwaliteit en een aanzienlijk groter zenderaanbod ten opzichte van traditionele FM. En vanaf nu kunt u dit in uw Volvo laten installeren, tijdelijk extra scherp geprijsd!


Lees verder

Overname Heron Auto

woensdag 11 december 2019


Broekhuis en Stern hebben op 9 december jl. bekend gemaakt dat ze overeenkomst hebben bereikt over de verkoop van de aandelen Heron aan Broekhuis.


Lees verder

Update - Broekhuis Autoschade Alkmaar is geopend

woensdag 11 december 2019


Wegens een grote brand op Alkmaars industrieterrein Beverkoog was Broekhuis Autoschade Alkmaar vanochtend tijdelijk gesloten. Inmiddels is de vestiging weer geopend.


Lees verder

Voorraad voordeel bij Broekhuis Opel

vrijdag 15 november 2019


Onze laatste KARL en huidige Corsa modellen staan voor u klaar met extra hoge kortingen! Profiteer alleen van 18 t/m 23 november 2019 van hoge kortingen en extra voordeel in onze Broekhuis Opel vestigingen.


Lees verder

Ford Charging Solutions voor elektrische auto’s

vrijdag 08 november 2019


Ford introduceert Ford Charging Solutions om een van de grootste zorgen van de consument over elektrisch rijden weg te nemen; het niet op tijd kunnen opladen van de auto.


Lees verder

Mooie opbrengst sponsordiner Bergen

vrijdag 11 oktober 2019


Op woensdag 2 oktober werd er in brasserie bar Nero een sponsordiner gehouden ten behoeve van het onderhoud en de restauratie van de Ruinekerk in Bergen. Diverse directieleden serveerden een overheerlijk diner aan de gasten.


Lees verder

Feestelijke heropening Broekhuis Opel Elst

donderdag 10 oktober 2019


Donderdag 3 oktober verzamelden collega’s en klanten zich bij de Broekhuis Opel vestiging in Elst voor de feestelijke heropening.


Lees verder

De Ford Fiesta Fit Check

vrijdag 04 oktober 2019


Wij denken graag met u mee als het gaat om het onderhoud van uw auto. Daarom hebben we tijdelijk de Ford Fiesta Fit Check extra scherp geprijsd.


Lees verder

Oktoberfest bij Broekhuis Oost Motoren

vrijdag 04 oktober 2019


JETZT GEHT’S LOS! De hele maand oktober staat in het teken van voordelen. Van shoptegoed tot en met extra scherp geprijsde kledingpakketten en 20% korting op accessoires; kom in oktober naar onze showroom om te profiteren van de Oktoberfest-kortin...


Lees verder

Contact