Een nieuwe auto? Dan wilt u vast van uw oude af. Uiteraard bent u bij de dealer aan het juiste adres, maar tegenwoordig zijn er ook vele opkopers van auto’s zoals ikwilvanmijnautoaf.nl en wijkopenautos.nl actief. Bij welke soort koper u het meest voor uw auto terugkrijgt, onderzocht het team van AutoWeek.

Zij deden een vergelijkend warenonderzoek onder dealers en auto-opkopers. Want is het wel in uw voordeel om uw auto aan zo’n auto-opkoper te verkopen? Uit het onderzoek blijkt dit niet het geval te zijn; wie een fatsoenlijke prijs voor zijn auto wil, is beter af bij de dealer dan bij een gemiddelde auto-opkoper.

Het onderzoek
Met een 11-jarige occasion gingen zij langs verschillende dealers waar ze ongeveer € 2.000,- voor de auto konden krijgen. Vervolgens kregen meerdere auto-opkopers de kans om te bieden op de occasion. Wat bleek, geen van allen overtrof de biedingen van de dealers. Degene met het laagste bod had nog slechts de helft van het bod van de dealer over voor de occasion.

Wij keken niet op van deze resultaten. Met onze ervaring in de automotive en vakkundige medewerkers doen wij altijd een realistisch bod. Daarnaast kunt u bij onze dealers gebruikmaken van voordelige inruilpremies waardoor uw auto nog meer waard wordt. Kom daarom nu nog bij ons langs in de showroom om te profiteren van hoge inruilpremies!


Terug

Meer nieuws

Wat voor krabber bent u?

Goed zicht onderweg is ontzetten...


Een aparte rijstrook voor elektr...

Onlangs werd de maximale snelhei...


De airco: windkracht 10 met -15 ...

Het zonnetje schijnt, de tempera...


Tank uw auto niet vol bij temper...

Ook in de auto dienen we rekenin...


Waarschuwingslampjes op uw dashb...

Deze week hebben we de betekenis...


Waarschuwingslampjes op uw dashb...

We zijn bij de een na laatste bl...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact