Volvo Advanced Air Cleaner

Inzittenden van een nieuwe Volvo 60- of 90-model kunnen rekenen op extra schone en gezonde lucht in de auto dankzij de nieuwe Advanced Air Cleaner-technologie. Deze technologie reinigt op een ideaal niveau de lucht in de Volvo.

Advanced Air Cleaner-technologie meet de hoeveelheid Particulate Matter 2.5 (fijnstof). De 2.5 staat voor de stofdeeltjes met een diameter kleiner dan 2,5 µm. In veel steden gaan de PM 2.5-waarden de aanbevolen niveaus te boven. De Wereldgezondheidsorganisatie benadrukt dan ook om dit zoveel mogelijk te minimaliseren. Volvo draagt hier graag een steentje aan bij door deze technologie, die fijne stofdeeltjes uit de lucht filtert, op de markt te brengen.

Door dit filter wordt er tot 95% van alle PM 2.5-deeltjes uit de auto gefilterd; een oplossing die de nadelige gezondheidseffecten beperkt! Deze Advanced Air Cleaner-technologie is sinds kort in de modellen uit de 60- en 90-serie verkrijgbaar, gebaseerd op het SPA-platform. Het reinigen gebeurt tijdens iedere reis, maar ook kunnen bestuurders eenvoudig via de Volvo On Call-app een extra reiniging voorafgaand aan de volgende rit inplannen. Na de reiniging meldt de app het actuele PM 2.5-niveau naar de gebruiker.

Benieuwd naar de nieuwe Advanced Air Cleaner-technologie? Vraag ernaar bij uw Broekhuis Volvo vestiging! We nemen het graag met u door.


Terug

Meer nieuws

Uw Ford winterklaar met Broekhuis!

De winter staat weer voor de deu...


Broekhuis Special Service Pakket...

Start seizoen 2021 goed door nu ...


Peugeot is 210 jaar!

Dit jaar bestaat het Franse auto...


Visie wordt werkelijkheid met de...

Meer dan 600 km puur elektrisch ...


Trotseer met uw ŠKODA onbezorgd ...

Ook deze winter helpt Broekhuis ...


Check of uw SEAT rijklaar is voo...

Wij bij Broekhuis SEAT vinden he...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact