Volvo Advanced Air Cleaner

Inzittenden van een nieuwe Volvo 60- of 90-model kunnen rekenen op extra schone en gezonde lucht in de auto dankzij de nieuwe Advanced Air Cleaner-technologie. Deze technologie reinigt op een ideaal niveau de lucht in de Volvo.

Advanced Air Cleaner-technologie meet de hoeveelheid Particulate Matter 2.5 (fijnstof). De 2.5 staat voor de stofdeeltjes met een diameter kleiner dan 2,5 µm. In veel steden gaan de PM 2.5-waarden de aanbevolen niveaus te boven. De Wereldgezondheidsorganisatie benadrukt dan ook om dit zoveel mogelijk te minimaliseren. Volvo draagt hier graag een steentje aan bij door deze technologie, die fijne stofdeeltjes uit de lucht filtert, op de markt te brengen.

Door dit filter wordt er tot 95% van alle PM 2.5-deeltjes uit de auto gefilterd; een oplossing die de nadelige gezondheidseffecten beperkt! Deze Advanced Air Cleaner-technologie is sinds kort in de modellen uit de 60- en 90-serie verkrijgbaar, gebaseerd op het SPA-platform. Het reinigen gebeurt tijdens iedere reis, maar ook kunnen bestuurders eenvoudig via de Volvo On Call-app een extra reiniging voorafgaand aan de volgende rit inplannen. Na de reiniging meldt de app het actuele PM 2.5-niveau naar de gebruiker.

Benieuwd naar de nieuwe Advanced Air Cleaner-technologie? Vraag ernaar bij uw Broekhuis Volvo vestiging! We nemen het graag met u door.


Terug

Meer nieuws

Private Lease Deals

In deze tijd een nieuwe auto? Ze...


Maandaanbieding BMW Motorrad Tas...

Zowel tijdens de korte als ook d...


In stijl de weg op met BMW Motor...

Profiteer tot en met 30 juni van...


Ford maandaanbieding

In de maand juni ontvangt u bij ...


Tekort aan microchips vertraagt ...

Een tekort aan microchips, zogeh...


BMW Motorrad Jeans FivePocket

BMW MOTORRAD JEANS FIVEPOCKET

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact