Volvo Advanced Air Cleaner

Inzittenden van een nieuwe Volvo 60- of 90-model kunnen rekenen op extra schone en gezonde lucht in de auto dankzij de nieuwe Advanced Air Cleaner-technologie. Deze technologie reinigt op een ideaal niveau de lucht in de Volvo.

Advanced Air Cleaner-technologie meet de hoeveelheid Particulate Matter 2.5 (fijnstof). De 2.5 staat voor de stofdeeltjes met een diameter kleiner dan 2,5 µm. In veel steden gaan de PM 2.5-waarden de aanbevolen niveaus te boven. De Wereldgezondheidsorganisatie benadrukt dan ook om dit zoveel mogelijk te minimaliseren. Volvo draagt hier graag een steentje aan bij door deze technologie, die fijne stofdeeltjes uit de lucht filtert, op de markt te brengen.

Door dit filter wordt er tot 95% van alle PM 2.5-deeltjes uit de auto gefilterd; een oplossing die de nadelige gezondheidseffecten beperkt! Deze Advanced Air Cleaner-technologie is sinds kort in de modellen uit de 60- en 90-serie verkrijgbaar, gebaseerd op het SPA-platform. Het reinigen gebeurt tijdens iedere reis, maar ook kunnen bestuurders eenvoudig via de Volvo On Call-app een extra reiniging voorafgaand aan de volgende rit inplannen. Na de reiniging meldt de app het actuele PM 2.5-niveau naar de gebruiker.

Benieuwd naar de nieuwe Advanced Air Cleaner-technologie? Vraag ernaar bij uw Broekhuis Volvo vestiging! We nemen het graag met u door.


Terug

Meer nieuws

Bezoek de virtuele showroom van ...

Bij Broekhuis Fiat kunt u ook in...


Maandaanbieding BMW Motorrad Min...

Profiteer van korting op de BMW ...


Tot € 5.000,- subsidie op elektr...

Voor ondernemers en non-profitor...


Exclusief All Weather korting bi...

Dat de weersomstandigheden met d...


Het Bij Broekhuis Magazine 2021 ...

Eveline Meijers, Marketing Manag...


Broekhuis: Ambitieuze dealer van...

Traditioneel heeft de Tsjechisch...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact