Onlangs verscheen er in de Stentor een artikel over het stijgende marktaandeel van bloedsnelle auto’s sinds Max Verstappen Formule 1-races wint. Veel mensen willen nog een keer een snelle auto rijden voordat alles elektrisch gaat worden

Al drie jaar op een rij stijgt het marktaandeel van auto’s met een motorinhoud van meer dan 2,25 liter en waar met gemak harder dan 200 km/u mee gereden kan worden gestaag. Voor veel mensen is het natuurlijk fantastisch om binnen 4 of 5 seconden van 0 naar 100 km/uur te gaan, je waant je dan even Max Vertappen.

Het populairste ‘racemonster’ is de BMW 540i met 450 pk en een acceleratie van 0 naar 100 km/u binnen 4,8 seconden. De 540i wordt op de voet gevolgd door de nog veel snellere BMW M5 met 625 pk en een topsnelheid van meer dan 350 km per uur.

Met deze bloedsnelle bolides kun je nog net niet Max bijhouden maar op het circuit kom je zeker goed voor de dag. Net als Verstappen het gevoel van pure snelheid en sportiviteit ervaren? Kom dan langs in onze showroom.


Terug

Meer nieuws

Welke manieren van elektrisch ri...

Sinds 2008 worden er steeds meer...


“Het wennen aan elektrisch rijde...

Wiebren werkt in de ICT, waarvoo...


Wat voor krabber bent u?

Goed zicht onderweg is ontzetten...


Een aparte rijstrook voor elektr...

Onlangs werd de maximale snelhei...


De airco: windkracht 10 met -15 ...

Het zonnetje schijnt, de tempera...


Tank uw auto niet vol bij temper...

Ook in de auto dienen we rekenin...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact