Elektrificatie speelt een belangrijke rol als het gaat om mobiliteit en dat weten we bij Audi als geen ander daarom is er op de internationale autoshow van Genève en heus plug-in hybrideoffensief getoond. Het merk toont op de internationale autoshow van Genève hybridevarianten van de Audi A8, A7 Sportback, A6 en Q5. De nieuwe techniek zorgt voor een puur elektrisch bereik van meer dan veertig kilometer (WLTP). Nog dit jaar zijn de plug-in hybridemodellen te bestellen.

Afhankelijk van het model komen er twee varianten met verschillende prestatieniveaus beschikbaar: een comfortabele variant (50 TFSI e) en een sportieve versie (55 TFSI e en 60 TFSI e in de A8) met S-line uitrusting. De sportieve versie hebben een steviger afgestemd onderstel met een hoger boostvermogen van de elektromotor voor meer rijdynamiek. Een plug-in hybride Audi is voortaan te herkennen aan een ‘TFSI e‘-logo. De term ‘e-tron’ reserveert Audi voor elektrisch aangedreven auto's.

Veelzijdig karakter hybride Audi’s

Dankzij het veelzijdig karakter rijdt u met deze Audi’s emissievrij door de stad, terwijl u de verbrandingsmotor gebruikt bij langere stukken. Daarnaast kunt u met deze techniek zowel dynamisch als sportief rijden. Alle plug-in hybride modellen maken gebruik van een TFSI benzinemotor met turbocompressor en directe inspuiting. Niet alleen zijn deze plug-in hybride modellen veelzijdig als het gaat om aandrijving. Zo zijn de Audi  A6, A7 Sportback en Q5 leverbaar in de uitvoering 50 TFSI e quattro comfortmodellen en als sportief-dynamische 55 TFSI e quattro. Deze sportieve versie krijgt tevens een sportieve S line-uitrusting.


Terug

Meer nieuws

Mooie opbrengst sponsordiner Bergen

Op woensdag 2 oktober werd er in...


Feestelijke heropening Broekhuis...

Donderdag 3 oktober verzamelden ...


De Ford Fiesta Fit Check

Wij denken graag met u mee als h...


Oktoberfest bij Broekhuis Oost M...

JETZT GEHT’S LOS! De hele maand ...


Winterse voordelen bij Broekhuis...

De wintermaanden komen er weer a...


Go Electric met Ford

Ford introduceerde op de IAA haa...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact