Je hebt de tips uit het artikel "Veilig met de auto op vakantie" ter harte genomen en je op alle mogelijke manieren goed voorbereid op de autovakantie. De auto is gecheckt, de reisverzekering is afgesloten en de kinderen zijn voorzien van het Broekhuis Vakantieboek. Maar wat als je tijdens je vakantie schade rijdt?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo ook bij ons, toen mijn vriend en ik naar Parijs gingen met de auto voor een korte vakantie. We waren vooraf al door alles en iedereen gewaarschuwd voor de rijstijl van de Fransen. Toch hadden we al vier dagen manoeuvreren in hartje centrum overleefd. Tot op de laatste dag, in de parkeergarage bij warenhuis Lafayette. Nog snel even een souvenir scoren resulteerde in lelijke parkeerschade. Weg vakantiepret. Je begrijpt dat dit een gezellige rit terug naar Nederland was…

Onderweg zijn we weer tot bedaren gekomen maar eenmaal thuis aangekomen wilden we toch zo snel mogelijk de schade hersteld hebben. Broekhuis staat klaar! Broekhuis inventariseert en taxeert de schade bij één van de schadebedrijven of jouw dichtstbijzijnde Broekhuis dealer. Ze maken foto’s van de schade, kopiëren je kenteken- en verzekeringspapieren en nemen contact op met jouw verzekeringsmaatschappij. Dat is pas ontzorgen!

Voordat ze aan de slag gaan maken ze een begroting, bestellen de benodigde onderdelen en spreken af wanneer de auto gerepareerd wordt. Geen verrassingen dus. Transparante service, zodat de klant weet waar hij/zij aan toe is. Ook een leenauto behoort tot de mogelijkheden. Dat kan zelfs kosteloos, afhankelijk van je verzekeringsmaatschappij. Zo maakt Broekhuis deze toch al vervelende ervaring, een stukje aangenamer.

Ben je nieuwsgierig naar het herstelproces? Op de website van Broekhuis Autoschade lees je alles over uitdeuken, plamuren, schuren en spuiten. 

Betreft het een deukje of kleine schade dan is Smart repair in veel gevallen dé oplossing. Smart repair is een verzamelnaam voor het herstellen van verschillende kleine reparaties aan een auto. Het herstellen van een kras op de auto of een ster in de autoruit is vaak geen enkel probleem. Kleine schades kunnen vaak ter plekke en binnen korte tijd hersteld worden tegen een lage prijs.

Meld je schade nu eenvoudig en snel online. Broekhuis neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de schade vakkundig te herstellen zodat jij weer onbezorgd op pad kunt.


Terug

Meer nieuws

15% korting op BMW Motorrad pakken

Profiteer tot 30 juni van 15% ko...


Terugroepactie kledingstukken BM...

BMW Motorrad roept over heel Eur...


Flexibel met Audi Functions on D...

Rust uw Audi flexibel uit met Au...


Aangescherpte maatregelen in onz...

De deuren van de werkplaatsen bl...


In stijl de weg op met BMW Motor...

BMW Motorrad Gear & Garment bied...


Is uw Fiat klaar voor de winter?

De winter staat weer voor de deu...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact