De wintermaanden staan voor de deur, wat betekent dat de wegen glad kunnen worden. Belangrijk dus om de juiste banden onder uw auto te hebben. Kom daarom naar de werkplaats om uw winterbanden te laten monteren.

Wij checken uw remmen

Naast dat de banden onder uw auto de rijprestaties beïnvloeden, hebben ook de remmen invloed op de rijprestaties van uw auto. Zorg daarom dat u ook deze winter veilig bent in de auto met goede remmen.

Omdat wij begrijpen dat u veilig wilt rondrijden, checken wij tijdens het wisselen van de banden de staat van uw remmen. Zijn uw remschijven en/of –blokken toe aan vervanging? Dan ontvangt u nu tot en met 31 oktober 10% korting op het te vervangen onderdeel.

Korting op accessoires

De winter brengt niet alleen koud weer en gladde wegen met zich mee, ook komt het plezier van de wintersport weer om de hoek kijken. Om hier optimaal van te genieten bieden wij nu tot en met 31 oktober 20% korting op alle skidragers, dakkoffers en dakdragers.

Reden genoeg om niet alleen langs te komen voor de bandenwissel maar ook om te profiteren van de vele kortingen.

Wanneer mogen we u begroeten in een Broekhuis Peugeot vestiging? Via onderstaande knop kunt u alvast uw bandenwisselafspraak inplannen!

Plan uw afspraak


Terug

Meer nieuws

Extra voordelige BMW winterwielsets

Weer of geen weer, met een BMW i...


Broekhuis Halve Marathon op 14 m...

Zaterdag 14 maart 2020 wordt voo...


Nappa ECO-leder tijdelijk extra ...

Upgrade nu uw nieuwe Volkswagen ...


Winterse voordelen bij Broekhuis...

De warme dagen zijn voorbij. Fan...


Gratis software-update

Jaguar heeft de bekroonde I-PACE...


DAB+ voor uw Volvo!

Met Digital Audio Broadcasting (...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact