Broekhuis Bandenservice

Er is niets zo gemakkelijk als thuis de keuze kunnen maken voor nieuwe banden. Met de nieuwe Broekhuis Bandenservice kunt u zich eenvoudig online oriënteren, kunt u banden vergelijken en kunt u de bestelling plaatsen en een werkplaatsafspraak inplannen om ze te laten monteren.

Altijd een geschikte autoband direct leverbaar

Met de Broekhuis Bandenservice kunt u gemakkelijk navigeren tussen verschillende banden en ze vergelijken. Zo is de ene band bijvoorbeeld stiller en zuiniger dan de andere band. Als u vooraf uw bandenmaat invoert, de soort band selecteert, eventueel een merk band selecteert en aangeeft hoeveel u maximaal wilt betalen, dan krijgt u een overzicht van de gewenste soort banden te zien.

Ook bieden we de mogelijkheid om de banden direct te laten monteren door een werkplaatsafspraak in te plannen tijdens het bestelproces. Wilt u ze opslaan of zelf onder uw auto monteren? Dan kunt u ze ophalen in een door u gekozen vestiging.

Om u te helpen in het maken van een goede keuze vindt u ook een keuzehulp op de beginpagina. Hiermee attenderen wij u op de belangrijkste zaken als het gaat om het kiezen van de juiste band. Daarnaast vindt u banden voor elk seizoen en informatie over verschillende typen banden, denk aan zomerbanden, winterbanden en all season banden. 

Zo werkt de Broekhuis Bandenservice

  1. Kies uw banden: Vul in de bandenzoeker een aantal gegevens in zoals de bandenmaat, bandensoort en het bedrag dat u wilt besteden. Kies vervolgens in het overzicht de gewenste band voor uw auto.  
  2. Maak een afspraak: Plan een afspraak voor de montage of kies een vestiging waar u de band komt afhalen. Let op: getoonde prijzen van de banden zijn exclusief montage.
  3. Montage en betaling achteraf: Kom langs in één van onze vestigingen waar specialisten de band(en) voor u monteren. U kunt achteraf betalen, zo zijn wij zeker dat u ook tevreden bent. 

Ontdek de Broekhuis Bandenservice


Terug

Meer nieuws

15% korting op BMW Motorrad pakken

Profiteer tot 30 juni van 15% ko...


Terugroepactie kledingstukken BM...

BMW Motorrad roept over heel Eur...


Flexibel met Audi Functions on D...

Rust uw Audi flexibel uit met Au...


Aangescherpte maatregelen in onz...

De deuren van de werkplaatsen bl...


In stijl de weg op met BMW Motor...

BMW Motorrad Gear & Garment bied...


Is uw Fiat klaar voor de winter?

De winter staat weer voor de deu...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact