hit the road

We kennen het allemaal wel, meezingen met de radio wanneer u aan het autorijden bent. SBS 6 heeft daar zelfs een zangwedstrijd van gemaakt. In het programma Hit the Road konden kandidaten laten horen wat ze in huis hadden door auditie te doen in een auto. Het programma is een soort muzikale roadtrip, waar het verhaal centraal staat en de muziek dit ondersteunt.

Verschillende bekende artiesten zijn op pad gegaan met de auto om zo door het hele land talenten op te pikken. Deze zangers doen auditie voor de bestuurder. De bestuurders van de auto's in Hit the Road zijn Nick en Simon, Roel van Velzen, Gordon en Edsilia Rombley. Elke autobestuurder heeft in de auto slechts plek voor twee passagiers om mee te nemen naar de grote finale. Naast het zingen vertellen de talenten onderweg hun verhaal.

SEAT IBIZA voor Hit The Road zanger Raoul Michel

Nu denkt u misschien; wat heeft dit te maken met Broekhuis? Dat vertellen wij u graag. Op 20 oktober 2020 mochten wij namelijk een mooie SEAT Ibiza afleveren aan Raoul Michel. In de finale van Hit The Road is Raoul tweede geworden met zijn eigen nummer “niet te breken’. Door zijn tweede plaats mocht hij bij Broekhuis Haarlem een mooie SEAT Ibiza ophalen. Wij wensen Raoul veel veilige en muzikale kilometers toe.


Terug

Meer nieuws

Uw Ford winterklaar met Broekhuis!

De winter staat weer voor de deu...


Frisse en gezonde lucht in elke ...

Inzittenden van een nieuwe Volvo...


Broekhuis Special Service Pakket...

Start seizoen 2021 goed door nu ...


Peugeot is 210 jaar!

Dit jaar bestaat het Franse auto...


Visie wordt werkelijkheid met de...

Meer dan 600 km puur elektrisch ...


Trotseer met uw ŠKODA onbezorgd ...

Ook deze winter helpt Broekhuis ...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact