BMW iX

Meer dan 600 km puur elektrisch rijden met meer dan 500 pk; we hebben het over de nieuw onthulde BMW iX. Onderweg kunt u binnen 10 minuten weer 120 km bijladen om weer snel onderweg te zijn! Mogelijkheden waar we allemaal van droomden en nog veel meer; de nieuwe volledig elektrische BMW iX SUV maakt de visie van het merk waar!

De BMW Vision iNEXT evolueert

De visie van de BMW Vision iNext evolueert nu tot BMW iX. Of beter gezegd, eind 2021 komt het toekomstige seriemodel dat momenteel afgeleid wordt van de concept-car op de markt. Deze elektrische BMW zal als eerste auto gebruikmaken van een nieuwe, moduleerbare en schaalbare toolkit die BMW Group heeft ontwikkeld met het oog op duurzaamheid, veelzijdigheid, luxe, rijplezier én een frisse nieuwe interpretatie van design.

Design

Het eerste wat opvalt: de nieuwe grille schittert op de neus, een grille die we al eerder hebben gezien bij de nieuwe 4-serie zal ook bij de BMW iX te zien zijn.  Daarbij heeft de iX scherp gesneden en opvallende koplampen

Het interieur zal te vergelijken zijn met de sfeer van de i3, luxe en modern. Maar dit alles op ‘duurzame wijze’. Zo is het leer in de iX bijvoorbeeld gekleurd met olijfextracten! Daarnaast geniet u in de auto het grootste glazen dak in een BMW ooit.

Snel, comfortabel en eenvoudig opladen!

Een laadvermogen tot wel 200kW maakt dat de BMW iX in minder dan 40 minuten van 10 tot 80% oplaadt. Onderweg, thuis of op het werk vindt u met de producten en diensten van BMW Charging altijd een passende laadoplossing. Zo kunt u waar én wanneer u maar wilt genieten van het rijplezier dat de BMW iX biedt.

Houd onze social kanalen en de website in de gaten voor updates!

De eerste beelden van de BMW iX


Terug

Meer nieuws

Tot € 5.000,- subsidie op elektr...

Voor ondernemers en non-profitor...


Exclusief All Weather korting bi...

Dat de weersomstandigheden met d...


Het Bij Broekhuis Magazine 2021 ...

Eveline Meijers, Marketing Manag...


Broekhuis: Ambitieuze dealer van...

Traditioneel heeft de Tsjechisch...


Als beste uit de bus: de veiligh...

Online winkelen is populairder d...


Online uw nieuwe Fiat bedrijfswa...

Om u ondanks de aangescherpte ma...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact