Met de BMW Motorrad Vision DC Roadster zet BMW Motorrad weer een stap vooruit naar een motorfiets met elektrische aandrijving.

Al meer dan 90 jaar is de 2 cilinder boxer motor typerend voor een BMW motorfiets. Maar BMW is bezig met elektriciteit doorvoeren in haar voertuigen. De motorfiets liet daarom niet lang op zich wachten. Hoe zo’n elektrische BMW er dan uitziet? Dat laat BMW Motorrad zien met de nieuwe BMW Motorrad Vision DC Roadster, een naked bike met elektrische aandrijfing.

De looks van BMW Motorrad

Hoewel de boxer motor kenmerkend is voor de BMW motorfiets, staat BMW ook voor emissievrije voertuigen. Daarom kan de motorfiets niet achterblijven. Het ontwerp van de DC Roadster laat zien dat het iconische uiterlijk niets inlevert op looks als de typische boxer motor ingeruild wordt voor een elektrische aandrijflijn.

Hoewel voorheen het motorblok de looks van de motorfiets bepaalde, bepaalt de accu van de elektrische aandrijflijn dat nu. Vanwege zijn vorm en grootte moet hier rekening mee gehouden worden in het design. Ook is er bij het ontwerp rekening gehouden met de geschiedenis van BMW Motorrad door te zoeken naar slimme ontwerpideeën en tegelijkertijd een futuristische look&feel.

Een symbool

Met zijn elektrische aandrijflijn is de BMW Motorrad Vision DC Roadster een symbool voor de toekomst van BMW Motorrad. Hij laat zien dat de berijder ook met een elektrische motorfiets het gevoel beleeft van avontuur, iets  nieuws creëren en van een unieke ervaring.


Terug

Meer nieuws

Bezoek de virtuele showroom van ...

Bij Broekhuis Fiat kunt u ook in...


Maandaanbieding BMW Motorrad Min...

Profiteer van korting op de BMW ...


Tot € 5.000,- subsidie op elektr...

Voor ondernemers en non-profitor...


Exclusief All Weather korting bi...

Dat de weersomstandigheden met d...


Het Bij Broekhuis Magazine 2021 ...

Eveline Meijers, Marketing Manag...


Broekhuis: Ambitieuze dealer van...

Traditioneel heeft de Tsjechisch...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact