Bridgestone T32 banden

De lat is hoger gelegd in het belangrijke sport-touring segment, want de Bridgestone T31 band is nu in alle opzichten verbeterd met als resultaat de T32! Een kortere remweg, perfecte prestaties in de regen en een toename in contactvlak met 13% voor meer grip maakt deze band een ideale oplossing voor meer grip en tractie met uw BMW motorfiets!

De T32 én T32 GT banden zijn vanaf begin januari 2021 volop leverbaar!

Bridgestone T32 als opvolger

Deze vernieuwde en verbeterde Bridgestone T32 is de opvolger van de Bridgestone T31. Maar ondanks deze opvolger zal de T31 ook bij ons volop leverbaar blijven! Maar waarom kiest u voor de T32?

Wij willen u het optimale rijplezier bieden, daarom zijn we constant bezig met het zoeken naar punten die nóg beter kunnen. Met deze gedachte kunnen wij u nu Bridgestone T32 banden aanbieden. Er zijn namelijk vele verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van de vorige band. De belangrijkste is de “Pulse Groove” technologie. Deze technologie bevat deflectoren in het wijde profiel die het regenwater razendsnel afvoeren. Dit zorgt voor een 7% kortere remweg in de regen. De nieuwe compounds en karkastechnologie zorgen daarnaast voor de 13% meer grip en tractie.

De T32 GT

Naast de T32 kunt u ook kiezen voor de T32 GT! Deze Bridgestone banden zijn speciaal ontworpen voor de zwaardere en krachtige motoren. Daarbij komt het feit dat deze GT versie een 10% langere levensduur biedt.

24 maanden bandenpechgarantie

En als Bridgestone Biker’s Club dealer kunt u de bij ons gekochte banden aanmelden voor de 24 maanden gratis bandenpechgarantie! Hier leest u meer over via: Simply Ride


Terug

Meer nieuws

Online uw nieuwe Fiat bedrijfswa...

Om u ondanks de aangescherpte ma...


15% korting op BMW Motorrad pakken

Profiteer tot 30 juni van 15% ko...


Terugroepactie kledingstukken BM...

BMW Motorrad roept over heel Eur...


Flexibel met Audi Functions on D...

Rust uw Audi flexibel uit met Au...


Aangescherpte maatregelen in onz...

De deuren van de werkplaatsen bl...


In stijl de weg op met BMW Motor...

BMW Motorrad Gear & Garment bied...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact