Broekhuis Carplus is expert in het in- en opbouwen van bedrijfswageninrichting. Per jaar worden er zo’n 2.000 bestelbussen ‘casco’ binnengebracht. Binnen afzienbare tijd krijgt de klant de bus volledig ingericht weer terug. Precisie, maatwerk en comfort sieren ieder onderdeel. Broekhuis zocht voor haar bussen een automatisch rittenregistratiesysteem dat net zo sluitend en nauwkeurig is… en vond het bij RitAssist.

Vooruitstrevend

“Bedrijven die rittenregistratiesystemen aanbieden zijn er legio”, zegt accountmanager Erik Versprille van Broekhuis Carplus. “Maar wij zochten een leverancier van een online systeem dat efficiënt en gebruiksvriendelijk is én makkelijk ingebouwd kan worden. RitAssist onderscheidt zich omdat ze met eigen software werken en vooruitstrevend zijn. In de afgelopen jaren hebben ze zich verder geprofessionaliseerd. Dat is ook wel nodig, want de ontwikkelingen in de ICT- en autobranche gaan razendsnel.”

Korte lijnen

Zes jaar geleden maakte Erik voor het eerst kennis met RitAssist. Erik: “Er was gelijk een klik. De hele manier van communiceren sprak ons aan: open, nuchter, no-nonsense, korte lijnen en to the point. Hoewel RitAssist fors is gegroeid, is de persoonlijke service gebleven. En wat voor ons heel belangrijk is: als wij of onze klanten een specifieke vraag hebben, denkt RitAssist altijd goed met ons mee. Je merkt dan gelijk dat je met echte specialisten te maken hebt.”

Maatwerk

Broekhuis Carplus is groot geworden door oog te hebben voor het kleine. Erik: “Of de klant nu vraagt om vakkenkasten, ladesystemen of dubbele cabines; wij leveren in- en opbouw op maat. Dat geldt ook voor het rittenregistratiesysteem van RitAssist. Zo’n inbouwsysteem heeft veel voordelen. Door de realtime track en trace-functie heeft de gebruiker altijd zicht op het wagenpark en voldoet de registratie aan de eisen van de Belastingdienst. Geofencing, werktijden- en reisurenrapportages, rithistorie en brandstofgebruik: alles wordt overzichtelijk vastgelegd. Dat bespaart onze klant een hoop operationele kosten.”

Slimme software

Vooruitkijkend, verwacht Erik nog heel lang met RitAssist samen te werken: “Onze samenwerking heeft door de jaren heen steeds verder vorm gekregen. We begonnen met de inbouw van één unit, om te kijken hoe het precies werkte. Inmiddels hebben we volledige wagenparken voorzien van geautomatiseerde rittenregistratie- en track en trace-systemen. Doordat RitAssist zelf slimme software ontwikkelt en de productie in eigen beheer heeft, kunnen ze goed inspelen op de behoefte van klanten en op de toename van de digitalisering. Dat is voor ons heel belangrijk, omdat zij ons zo goede oplossingen kunnen blijven bieden.”

 

Bron: Ritassist


Terug

Meer nieuws

Maandaanbieding BMW Motorrad Min...

Profiteer van korting op de BMW ...


Tot € 5.000,- subsidie op elektr...

Voor ondernemers en non-profitor...


Exclusief All Weather korting bi...

Dat de weersomstandigheden met d...


Het Bij Broekhuis Magazine 2021 ...

Eveline Meijers, Marketing Manag...


Broekhuis: Ambitieuze dealer van...

Traditioneel heeft de Tsjechisch...


Als beste uit de bus: de veiligh...

Online winkelen is populairder d...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact