Ook in 2019 gaan we weer verder met het organiseren van evenementen waarbij wij met z'n allen kunnen bijdragen aan de sponsoring van goede doelen.

Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk

Op 9 maart is het weer zover; de 39e Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk. Voor €15,- per persoon loop je mee in de 5 kilometer, 10 kilometer of 21 kilometer én ontvang je het unieke Broekhuis loopshirt 2019! Uiteraard is er voor kinderen de kidsloop van 1 kilometer. 

Door mee te lopen ondersteun je het Jeugd Sportfonds Gelderland. Zij zetten zich in voor kinderen uit gezinnen waar er echt geen geld is om ze te laten sporten. Schrijf je in via: tuurlijkloopikmee@broekhuis.nl

Broekhuis Spinningmarathons

Dit jaar springen wij weer op de fiets tijdens de spinningmarathons. Zo fietsen wij samen een mooi bedrag bij elkaar om te doneren aan goede doelen. Dit jaar fietsen we in Harderwijk, Veenendaal en Enschede. Meer informatie volgt. 

Het Grote Broekhuis Sponsordiner

Niet alleen sporten wij om mooie bedragen op te halen, ook organiseert Broekhuis Het Grote Broekhuis Sponsordiner. Gezamenlijk dineren én geld ophalen voor het goede doel was nog nooit zo gezellig. Dit jaar dineren wij in Noord-Holland. Meer informatie volgt. 


Terug

Meer nieuws

Broekhuis Serveert... een heerli...

Afgelopen donderdag 30 januari w...


Mooie opbrengst sponsordiner Bergen

Op woensdag 2 oktober werd er in...


Broekhuis helpt ondersteunt Stic...

De Stichting Beyond Words Produc...


Sponsoring Wycliffe Bijbelvertal...

Wereldwijd zijn er 70 miljoen do...


Broekhuis Serveert bij warme zon...

26 juni was het sponsordiner Bro...


ŠTORE fietst voor het Jeugdfonds

31 mei mocht het team van ŠTORE ...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact