Ook in 2019 gaan we weer verder met het organiseren van evenementen waarbij wij met z'n allen kunnen bijdragen aan de sponsoring van goede doelen.

Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk

Op 9 maart is het weer zover; de 39e Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk. Voor €15,- per persoon loop je mee in de 5 kilometer, 10 kilometer of 21 kilometer én ontvang je het unieke Broekhuis loopshirt 2019! Uiteraard is er voor kinderen de kidsloop van 1 kilometer. 

Door mee te lopen ondersteun je het Jeugd Sportfonds Gelderland. Zij zetten zich in voor kinderen uit gezinnen waar er echt geen geld is om ze te laten sporten. Schrijf je in via: tuurlijkloopikmee@broekhuis.nl

Broekhuis Spinningmarathons

Dit jaar springen wij weer op de fiets tijdens de spinningmarathons. Zo fietsen wij samen een mooi bedrag bij elkaar om te doneren aan goede doelen. Dit jaar fietsen we in Harderwijk, Veenendaal en Enschede. Meer informatie volgt. 

Het Grote Broekhuis Sponsordiner

Niet alleen sporten wij om mooie bedragen op te halen, ook organiseert Broekhuis Het Grote Broekhuis Sponsordiner. Gezamenlijk dineren én geld ophalen voor het goede doel was nog nooit zo gezellig. Dit jaar dineren wij in Noord-Holland. Meer informatie volgt. 


Terug

Meer nieuws

Heerlijk eten voor het goede doel!

Lekker (uit) eten voor het goede...


Bijbelvertalers over de grens ee...

Wij vinden het misschien gewoon ...


Terugblik: Cycle for Hope 2020

14 collega's stapten 24, 25 en 2...


Het is bijna zo ver! Cycle for H...

Cycle for Hope is 1.200 km in 48...


Broekhuis helpt KIDSmiddagen Ape...

De rugzakken voor kinderen van K...


Broekhuis Serveert... een heerli...

Afgelopen donderdag 30 januari w...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact