De maand april en vooral de dagen 11, 12 en 13 april staan geheel in het teken van familie. Peugeot werkt al sinds 1910 aan het ontwikkelen van geavanceerde voertuigen waarbij de focus steeds meer op compacte maar ruime familieauto’s komt te liggen. Dit vieren wij met de Broekhuis Familiedagen! Komt u langs? Profiteer dan van mooie acties en leuke activiteiten.

Tijdens de Broekhuis Familiedagen hebben wij verschillende acties voor u klaarstaan. Zo zijn producten extra scherp geprijsd en kunnen kinderen vrijkaartjes winnen voor het Dolfinarium.

Weekendje Landal GreenParks

Bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto tijdens de Familiedagen op 11, 12 en 13 april ontvangt u een gratis weekend weg naar Landal Greenparks!  Zien wij u dan?

Maak een proefrit

Omdat wij snappen dat een nieuwe auto niet altijd prioriteit nummer één is binnen het gezin, hebben wij nu familieaanbiedingen op alle Peugeot modellen. Het voordeel kan wel oplopen tot € 6.400,-. Kom langs en maak een proefrit in één van onze familieauto’s!

Private lease nu nog aantrekkelijker

Tijdens de Familiedagen zijn onze private lease aanbiedingen extra scherp geprijsd. Een nieuwe compacte 108, 208 of ruime 2008 rijden en dat zonder omkijken naar het onderhoud? Bekijk de aanbiedingen online en maak een afspraak voor een proefrit.

APK voordeel

De hele maand april profiteert u van familiekorting! De apk voor alle merken auto’s kost nu slechts € 19,95 in plaats van € 29,95.

Voor de kids

Ook aan de kleintjes in de familie is gedacht tijdens de Broekhuis Familiedagen. Zij kunnen meedoen aan een kleurwedstrijd waarbij ze een dolfijnknuffel kunnen winnen óf vrijkaartjes voor het Dolfinarium! (met uitzondering van onze vestiging in Almere) 

Download hier de kleurplaat

Daarnaast delen wij tijdens de Familiedagen paaseieren uit; terwijl u de auto bekijkt, zijn de kinderen zoet met een heerlijke chocolade traktatie.

Kortom, de Broekhuis Familiedagen wilt u niet missen. Zien wij u in één van onze Peugeot vestigingen?


Terug

Meer nieuws

Extra voordelige BMW winterwielsets

Weer of geen weer, met een BMW i...


Broekhuis Halve Marathon op 14 m...

Zaterdag 14 maart 2020 wordt voo...


Nappa ECO-leder tijdelijk extra ...

Upgrade nu uw nieuwe Volkswagen ...


Winterse voordelen bij Broekhuis...

De warme dagen zijn voorbij. Fan...


Gratis software-update

Jaguar heeft de bekroonde I-PACE...


DAB+ voor uw Volvo!

Met Digital Audio Broadcasting (...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact