Afgelopen zaterdag heeft Broekhuis een groot aantal mensen in beweging gebracht tijdens de 38e editie van de Broekhuis Halve Marathon.

Vol goede moet stonden 1450  sportievelingen aan de start. Een groep van 70 Broekhuis collega’s, vrienden en relaties  vertegenwoordigen ons  trots in een blauw Broekhuisshirt. Het goede weer en de energie van de lopers maakte het tot een geslaagd hardloopevenement.

 

Maar liefst 63 deelnemers verschenen, gehuld in het blauwe Broekhuis shirt, aan de start. Hiermee hebben we totaal het mooie bedrag van € 1.575,- opgehaald voor Broekhuis Helpt.

Met Broekhuis Helpt ondersteunen wij goede doelen en lokale initiatieven die zich inzetten rond het thema: talentontwikkeling en mensen fysiek in beweging brengen.   

Het bedrag van € 1.575,- zullen we binnenkort dan ook een mooie bestemming geven.

 

Eén van die goede doelen die op de steun van Broekhuis Helpt mag rekenen is Stichting Red een Kind. Broekhuis ondersteunt al geruime tijd, in samenwerking met Stichting Red een Kind, ieder jaar 100 kansarme jongeren In Kenia door ze op te leiden tot (auto)monteur en ze te helpen bij het vinden van een baan. Het is inmiddels traditie om voor iedere deelnemer aan de Halve Marathon van Harderwijk (totaal waren dit er 1.450)  € 1,- ten goede te laten komen aan Stichting Red een Kind.
 


Terug

Meer nieuws

Broekhuis verrassing voor de Har...

Afgelopen week werden de Harderw...


Broekhuis collega’s bewegen voor...

Zaterdag 9 maart was het zover; ...


Jeugd zet zich in voor Broekhuis...

Daan Lamper, de zoon van een van...


Broekhuis Helpt steunt LCJ

Broekhuis heeft een cheque ter w...


Broekhuis Helpt steunt Trans Wor...

Broekhuis heeft een cheque ter w...


Broekhuis evenementen op de agenda

Ook in 2019 gaan we weer verder ...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact