Broekhuis ŠKODA Aanmoedigingsprijs

Traditioneel heeft de Tsjechische autofabrikant ŠKODA de jaarlijkse aanmoedigingsprijs uitgereikt. Wij mochten dit jaar deze prijs in ontvangst nemen, als waardering voor de positieve groei die wij als Broekhuis ŠKODA hebben doorgemaakt. We zijn trots op deze titel en bedanken graag iedereen die ons heeft geholpen om dit te realiseren.

Aanmoedigingsprijs voor ambitieuze dealer

De aanmoedigingsprijs wordt jaarlijks uitgereikt door ŠKODA als blijk van waardering voor de ambitieuze dealer. Broekhuis is ŠKODA dealer in de regio Noord-Holland met meerdere vestigingen. Dagelijks werken we hard onder het motto ‘alles voor de enthousiaste klant’. Als mensgerichte organisatie investeren wij in een duurzame relatie met klanten, collega’s en leveranciers. Het lukte dan ook om te groeien in de regio in de leasemarkt én in verkooptaantallen. Met het ontvangen van deze prijs weten wij zeker dat onze inzet gewaardeerd wordt door onze klanten. Bedankt voor uw vertrouwen en waardering!

ŠKODA spreekt met deze prijs waardering uit voor de positieve manier waarop Broekhuis zich het laatste jaar heeft geëtaleerd. ŠKODA: ‘Het is de ambitieuze dealer in een jaar tijd gelukt om de mensgerichte Broekhuis cultuur in het overgenomen bedrijf in te bedden.’ Een mooi compliment en een mooie titel waarvan we de viering graag met u delen!


Terug

Meer nieuws

Bezoek de virtuele showroom van ...

Bij Broekhuis Fiat kunt u ook in...


Maandaanbieding BMW Motorrad Min...

Profiteer van korting op de BMW ...


Tot € 5.000,- subsidie op elektr...

Voor ondernemers en non-profitor...


Exclusief All Weather korting bi...

Dat de weersomstandigheden met d...


Het Bij Broekhuis Magazine 2021 ...

Eveline Meijers, Marketing Manag...


Als beste uit de bus: de veiligh...

Online winkelen is populairder d...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact