Broekhuis ŠKODA Aanmoedigingsprijs

Traditioneel heeft de Tsjechische autofabrikant ŠKODA de jaarlijkse aanmoedigingsprijs uitgereikt. Wij mochten dit jaar deze prijs in ontvangst nemen, als waardering voor de positieve groei die wij als Broekhuis ŠKODA hebben doorgemaakt. We zijn trots op deze titel en bedanken graag iedereen die ons heeft geholpen om dit te realiseren.

Aanmoedigingsprijs voor ambitieuze dealer

De aanmoedigingsprijs wordt jaarlijks uitgereikt door ŠKODA als blijk van waardering voor de ambitieuze dealer. Broekhuis is ŠKODA dealer in de regio Noord-Holland met meerdere vestigingen. Dagelijks werken we hard onder het motto ‘alles voor de enthousiaste klant’. Als mensgerichte organisatie investeren wij in een duurzame relatie met klanten, collega’s en leveranciers. Het lukte dan ook om te groeien in de regio in de leasemarkt én in verkooptaantallen. Met het ontvangen van deze prijs weten wij zeker dat onze inzet gewaardeerd wordt door onze klanten. Bedankt voor uw vertrouwen en waardering!

ŠKODA spreekt met deze prijs waardering uit voor de positieve manier waarop Broekhuis zich het laatste jaar heeft geëtaleerd. ŠKODA: ‘Het is de ambitieuze dealer in een jaar tijd gelukt om de mensgerichte Broekhuis cultuur in het overgenomen bedrijf in te bedden.’ Een mooi compliment en een mooie titel waarvan we de viering graag met u delen!


Terug

Meer nieuws

BMW Motorrad Kofferset

Bij aanschaf van zijkoffers ontv...


MINI Anniversary Edition

MINI viert 60 jaar samenwerking ...


BMW Motorrad Roadster Dealer Tour

ROADSTER DEALER TOUR. STEEL DE ...


Private Lease Deals

In deze tijd een nieuwe auto? Ze...


Maandaanbieding BMW Motorrad Tas...

Zowel tijdens de korte als ook d...


In stijl de weg op met BMW Motor...

Profiteer tot en met 30 juni van...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact