Ford Connected Wallbox

Ford introduceert Ford Charging Solutions om een van de grootste zorgen van de consument over elektrisch rijden weg te nemen; het niet op tijd kunnen opladen van de auto.

De timing is niet toevallig, in 2020 komt de eerste volledig elektrische Ford op de markt. Daarom zocht Ford naar een gemakkelijke manier voor de consument om tijdig de auto te kunnen opladen. Klanten van Ford krijgen toegang tot het FordPass Charging netwerk met meer dan 125.000 laadpunten in 21 Europese landen.

Snellaadstations in heel Europa

Via de FordPass app kunnen klanten laadpunten zoeken, activeren én betalen. Echter wil Ford dit netwerk uitbreiden. Daarom is Ford een van de oprichters van IONITY; een joint venture dat eind 2020 vierhonderd snellaadstations wil plaatsen in Europa. De kortere laadtijden maken deze snellaadstations ideaal voor langere reizen met elektrische voertuigen.

Naast de publieke laadpunten introduceert Ford ook de Ford Connected Wallbox. Een simpelere, snellere en voordeligere manier om uw elektrische Ford thuis op te laden. De Wallbox is tot vijf keer krachtiger dan een regulier stopcontact. Dat maakt het laden van een elektrische Ford net zo gemakkelijk als het opladen van uw smartphone of laptop.

FordPass Power My Trip

In de FordPass app is de functie Power My Trip beschikbaar, waarmee u eenvoudig de actieradius kunt monitoren en uw reis langs verschillende laadpunten kunt navigeren.

Kortom, dankzij Ford Charging Solutions hoeft u niet bang te zijn dat u geen lange reizen kunt maken met een elektrische Ford. U hoeft alleen maar uw reis te plannen en achter het stuur te kruipen, de app neemt het vanaf dan over.


Terug

Meer nieuws

Clean Air pakket bij Broekhuis MINI

Niets is fijner dan rijden in ee...


Clean Air pakket bij Broekhuis BMW

Voor een schone start kunt u bij...


Hogere temperaturen, hogere kort...

De lente is in volle gang! De te...


Maandaanbieding BMW Motorrad mei...

Rust uw BMW R 1250 GS en BMW R 1...


Extra voordelig airco-onderhoud ...

Broekhuis ŠKODA biedt u tijdelij...


Airco-onderhoud voordeel en meer...

De lente is in volle gang! Tempe...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact