Opel Corsa-e wint het Gouden Stuurwiel

Voor de achttiende keer mag Opel het Gouden Stuurwiel in ontvangst nemen! Dit jaar heeft de 100% elektrische Opel Corsa-e gewonnen in de categorie ‘compacte auto’s’. Hiermee heeft Opel één van de meest belangrijke onderscheidingen in de Duitse autobranche in de wacht gesleept.

Het Gouden Stuurwiel

De Duitse bladen Auto Bild en Bild am Sonntag organiseren jaarlijks de uitreiking van het Gouden Stuurwiel, ook wel ‘das Goldenes Lenkrad’ genoemd. Hier kunnen de lezers in verschillende categorieën stemmen op hun drie favoriete modellen. Na het stemmen worden de finalisten op het Lausitzring-circuit beoordeeld door een jury van auto-experts, journalisten en coureurs. Dit jaar kwam de Corsa-e het beste uit de test, waarbij de elektrische hatchback de andere compacte elektrische auto’s ver achter zich liet.

De Corsa-e

Deze stoere, 100 kW (136 pk) sterke én compacte Opel wordt aangedreven door middel van een sterke elektromotor (50 kWh). De accu voorziet in een actieradius van maar liefst 337 kilometer! Ook kan de krachtige batterij in 30 minuten tot wel 80% worden opgeladen bij een DC-snellaadstation. U heeft de keuze uit vier verschillende uitvoeringen waar u al vanaf € 30.599,- van kunt genieten!

Ontdek de Corsa-e

Elektrisch de weg op met Opel!

De elektrische auto is tegenwoordig niet alleen dynamisch en praktisch, maar ook nog eens voor iedereen betaalbaar! Dat bewijst deze nieuwe Opel Corsa-e. Met trots kan Opel dan ook zeggen, de Corsa-e overtuigt iedereen: onze klanten, de lezers van Auto Bild en Bil dam Sonntag, maar ook de deskundige jury.


Terug

Meer nieuws

BMW Motorrad Kofferset

Bij aanschaf van zijkoffers ontv...


MINI Anniversary Edition

MINI viert 60 jaar samenwerking ...


BMW Motorrad Roadster Dealer Tour

ROADSTER DEALER TOUR. STEEL DE ...


Private Lease Deals

In deze tijd een nieuwe auto? Ze...


Maandaanbieding BMW Motorrad Tas...

Zowel tijdens de korte als ook d...


In stijl de weg op met BMW Motor...

Profiteer tot en met 30 juni van...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact