Kiest u voor een Volkswagen bedrijfswagen, dan kiest u voor de extra service die uw Volkswagen dealer belooft. Dankzij de 7 Servicebeloften van Volkswagen staat uw bedrijfswagen nooit stil.

Twee jaar garantie op onderhoud en reparatie

Bij Volkswagen Bedrijfswagens kunt u rekenen op kwaliteit, daarom verwachten we u na een reparatie of onderhoudsbeurt voorlopig niet terug in de garage. Mocht dat onverhoopt toch voorkomen, dan kunt u uitgaan van twee jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

Dag en nacht gratis pechhulp

Het kan gebeuren dat u met uw bedrijfswagen problemen ondervindt en zo langs de weg strandt. Mocht dit gebeuren, dan zijn wij binnen een uur ter plaatse en binnen twee uur rijdt u weer verder met uw bedrijfswagen. Zodra de bedrijfswagen niet snel te repareren is, kunt u rekenen op vervangend vervoer. Is uw bedrijfswagen bij een Volkswagen Bedrijfswagen dealer in onderhoud, dan is deze service helemaal gratis!

Kleine reparaties direct klaar

Een kleine reparatie van maximaal een uur voeren wij direct uit, zodat u zo snel mogelijk weer door kunt. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken, u kunt gewoon langskomen wanneer dat u uitkomt. Lukt het niet om langs te komen? wij komen in dat geval naar de locatie die voor u het beste uitkomt.

Bespaar tijd met de haal- en brengservice

Is uw Volkswagen bedrijfswagen toe aan onderhoud of reparatie, maar heeft u geen tijd om deze weg te brengen? Geen probleem! Wij halen uw bedrijfswagen op en brengen hem uiteraard weer terug; waar het ook is.

Altijd gereed op het afgesproken tijdstip

Wij laten u niet graag wachten, daarom houden wij ons aan onze afspraak. Zelfs als dit betekent dat wij na sluitingstijd nog moeten doorwerken. Mocht uw bedrijfswagen onverhoopt niet gereed zijn op het afgesproken tijdstip, dan bellen we direct. Uw bedrijfswagen wordt dan kosteloos bij u bezorgd of u ontvangt gratis vervangend vervoer.

Flexibele openingstijden

Een onderhoudsbeurt voor of na werktijd? Dat kan dankzij de flexibele openingstijden van onze Volkswagen Bedrijfswagencentra. Zo hoeft u uw werktijden niet aan te passen maar passen wij onze openingstijden aan zodat onderhoud of reparatie uitkomt op het moment dat u past.

Voorkom stilstand en kosten met onze app en Fleetportal

Met de Mijn Volkswagen Bedrijfswagen app heeft u altijd inzicht in uw bedrijfswagens of wagenpark. Ritregistratie, rijstijl, brandstofverbruik, eventuele storingen of benodigd onderhoud; de app houdt alles bij. Zo blijft uw bedrijfswagen of wagenpark in topconditie en bespaart u tot wel 14% op brandstofkosten.

Is uw bedrijfswagen aan onderhoud toe? Plan een afspraak in via onderstaande button!

Plan uw afspraak


Terug

Meer nieuws

Extra voordelige BMW winterwielsets

Weer of geen weer, met een BMW i...


Broekhuis Halve Marathon op 14 m...

Zaterdag 14 maart 2020 wordt voo...


Nappa ECO-leder tijdelijk extra ...

Upgrade nu uw nieuwe Volkswagen ...


Winterse voordelen bij Broekhuis...

De warme dagen zijn voorbij. Fan...


Gratis software-update

Jaguar heeft de bekroonde I-PACE...


DAB+ voor uw Volvo!

Met Digital Audio Broadcasting (...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact