Ruikt jouw interieur naar natte hond, de stallen van Burgers Zoo, een kaaswinkeltje of een combinatie hiervan? Dan kan je bolide wel een opfrisbeurt gebruiken. Met deze geuraccessoires voor in de auto kom je vast een heel eind!

Rituals Autoparfum

Hoe fijn is het dat je nu ook de heerlijke geuren van het merk Rituals in je auto kunt ruiken? Rituals heeft namelijk een heus autoparfum in de schappen liggen; in de smaken Eucalyptus, Cherry Blossom, Sage en Patchouli. Met dit exclusieve autoparfum maak je van je auto een tweede huis, geactiveerd door de luchtstroom uit de blower. Life is a journey!

Car Scents

Wil je een keer een luchtverfrisser met een twist proberen dan komt fabrikant California Scents met een luchtverfrisser in blik! De inhoud lijken net geursponsjes; een zacht materiaal waarin de parfum gedrenkt zit en geleidelijk weer afgeeft aan de lucht. Handig, want zo heb je geen last van lekkende vloeistoffen. Je moet wel tegen sterke (en zoete) geuren kunnen – wat te verwachten was met namen zoals ‘Coronado Cherry’ en ‘Malibu Melon’.

Cherry Passion geurboompje

Deze oude klassieker heeft iedereen al wel eens aan zijn of haar spiegel gehad: het geurboompje. Maar dit dennenboompje hoeft niet perse afgezaagd te zijn; naast de standaard geuren zijn daar ook vrouwelijke uitschieters zoals de zoete ‘Cherry Passion’, te herkennen aan de rood/roze lipstick-kusjes op het boompje. Met zo’n schattig design mag deze wel in het zicht komen te hangen!


Terug

Meer nieuws

Welke manieren van elektrisch ri...

Sinds 2008 worden er steeds meer...


“Het wennen aan elektrisch rijde...

Wiebren werkt in de ICT, waarvoo...


Wat voor krabber bent u?

Goed zicht onderweg is ontzetten...


Een aparte rijstrook voor elektr...

Onlangs werd de maximale snelhei...


De airco: windkracht 10 met -15 ...

Het zonnetje schijnt, de tempera...


Tank uw auto niet vol bij temper...

Ook in de auto dienen we rekenin...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact