Met de komst van de nieuwe Focus Active is de Ford Focusfamilie compleet. De nieuwe Focus Active heeft een robuuste look. De Active is leverbaar als ruime vijfdeurs hatchback, maar wanneer u echt op zoek bent naar een zee aan ruimte, kies dan voor de Wagon. Met de nieuwe Focus Active kunt u alle kanten op! Een avontuurlijke vakantie, sportief weekend of ruig uitstapje voor de boeg? Elke uitvoering van de Active is super veelzijdig en biedt alle ruimte voor uw avonturen.

Robuust en veelzijdig

Dankzij de opvallende styling kenmerken van zowel het interieur als het exterieur oogt deze crossover robuust. Opvallende exterieur kenmerken zoals de donkerere grille en in de opvallende carrosserie-elementen, die van de voorbumperlip, via de wielbogen en het zijprofiel naar de achterkant lopen onderstrepen het veelzijdige en robuuste karakter. Vanbinnen beschikt deze crossover over een hoogwaardige uitstraling met kenmerkende interieurdetails voor de Active. Denk hierbij aan de speciale active-instaplijsten, felgekleurde elementen op het dashboard maar ook aan de stevige stoelen met opvallende Active-bekleding.

Uiteraard beschikt de Ford Focus Active over de nieuwste communicatie- en entertainmenttechnologieën van Ford. Maar ook zit deze crossover vol met allerlei technologische snufjes die het rijden in deze auto nog comfortabeler en prettiger maken. Qua rijdynamiek zit u ook helemaal goed, dankzij de vergrote bodemspeling en het op maat gemaakte chassis beschikt deze Ford over toonaangevende rijdynamiek en fantastische prestaties op slecht wegdek.

Motoren

De motoren bestaan uit een aantal zuinige en krachtige motoren variërend van 1.0-liter en 1.5-liter EcoBoost-benzinemotoren (tot 150 pk) en Fords 1.5-liter EcoBlue-dieselmotor (120 pk).  Daarnaast kunt u uiteraard kiezen uit een handgeschakelde zesversnellingsbak of een automatische transmissie met acht versnellingen.

Benieuwd naar dit nieuwe model? Kom langs in een van onze showrooms en ontdek direct de complete Focus-familie.


Terug

Meer nieuws

15% korting op BMW Motorrad pakken

Profiteer tot 30 juni van 15% ko...


Terugroepactie kledingstukken BM...

BMW Motorrad roept over heel Eur...


Flexibel met Audi Functions on D...

Rust uw Audi flexibel uit met Au...


Aangescherpte maatregelen in onz...

De deuren van de werkplaatsen bl...


In stijl de weg op met BMW Motor...

BMW Motorrad Gear & Garment bied...


Is uw Fiat klaar voor de winter?

De winter staat weer voor de deu...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact