De ruime maar toch compacte ŠKODA SCALA werd voor het eerst gepresenteerd op de Autosalon in Parijs. Hoog tijd dat we hem in Nederland van dichtbij kunnen zien. Daarom introduceren wij op vrijdag 17 mei de SCALA bij ons in de showroom!

Op vrijdag 17 mei kunt u bij ons in de showroom tijdens twee introductiemomenten de moderne, ‘statische’ en ruime maar toch compacte SCALA van dichtbij komen bekijken. Er zijn dan ŠKODA pro’s aanwezig die u alles kunnen vertellen over het nieuwe design, het sportieve karakter en de tal van andere innovatieve technologieën. Het blijft niet alleen bij kijken, u kunt samen met een ŠKODA pro een proefrit* maken in de SCALA.

Tijdens de introductie kunt u genieten van heerlijke koffie en versnaperingen. Komt u de nieuwe ŠKODA SCALA van dichtbij ervaren?

Om de introductie informeel en persoonlijk te houden, is er een beperkte ruimte voor aanmeldingen. Per introductiemoment is er ruimte voor 30 personen. Wees er daarom snel bij en schrijf u nu nog in via onderstaande button.

Schrijf u hier in!

*De planning voor het proefrijden wordt gemaakt op volgorde van binnenkomst.


Terug

Meer nieuws

Mooie opbrengst sponsordiner Bergen

Op woensdag 2 oktober werd er in...


Feestelijke heropening Broekhuis...

Donderdag 3 oktober verzamelden ...


De Ford Fiesta Fit Check

Wij denken graag met u mee als h...


Oktoberfest bij Broekhuis Oost M...

JETZT GEHT’S LOS! De hele maand ...


Winterse voordelen bij Broekhuis...

De wintermaanden komen er weer a...


Go Electric met Ford

Ford introduceerde op de IAA haa...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact