De ruime maar toch compacte ŠKODA SCALA werd voor het eerst gepresenteerd op de Autosalon in Parijs. Hoog tijd dat we hem in Nederland van dichtbij kunnen zien. Daarom introduceren wij op vrijdag 17 mei de SCALA bij ons in de showroom!

Op vrijdag 17 mei kunt u bij ons in de showroom tijdens twee introductiemomenten de moderne, ‘statische’ en ruime maar toch compacte SCALA van dichtbij komen bekijken. Er zijn dan ŠKODA pro’s aanwezig die u alles kunnen vertellen over het nieuwe design, het sportieve karakter en de tal van andere innovatieve technologieën. Het blijft niet alleen bij kijken, u kunt samen met een ŠKODA pro een proefrit* maken in de SCALA.

Tijdens de introductie kunt u genieten van heerlijke koffie en versnaperingen. Komt u de nieuwe ŠKODA SCALA van dichtbij ervaren?

Om de introductie informeel en persoonlijk te houden, is er een beperkte ruimte voor aanmeldingen. Per introductiemoment is er ruimte voor 30 personen. Wees er daarom snel bij en schrijf u nu nog in via onderstaande button.

Schrijf u hier in!

*De planning voor het proefrijden wordt gemaakt op volgorde van binnenkomst.


Terug

Meer nieuws

Extra voordelige BMW winterwielsets

Weer of geen weer, met een BMW i...


Broekhuis Halve Marathon op 14 m...

Zaterdag 14 maart 2020 wordt voo...


Nappa ECO-leder tijdelijk extra ...

Upgrade nu uw nieuwe Volkswagen ...


Winterse voordelen bij Broekhuis...

De warme dagen zijn voorbij. Fan...


Gratis software-update

Jaguar heeft de bekroonde I-PACE...


DAB+ voor uw Volvo!

Met Digital Audio Broadcasting (...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact