Wanneer je een nieuwe auto koopt moet hij er natuurlijk mooi uitzien, praktisch en comfortabel zijn. Met de nieuwe Ford Focus zit dit uiteraard helemaal goed. Maar ook op het gebied van veiligheid voldoet de nieuwe Ford Focus aan de hoogste eisen.

Bij de onafhankelijke veiligheidstest van Euro NCAP is de nieuwe Ford Focus onder strenge testprotocollen beloond met vijf sterren. De nieuwe Ford Focus is daarmee een van de eerste auto's die de hoogst haalbare score krijgt onder de nieuwe, strengere testprotocollen van Euro NCAP.

Door onder andere technologieën die voetgangers, fietsers en voertuigen kunnen detecteren en vervolgens remmen om botsingen te voorkomen is bijvoorbeeld een van de vele systemen die de veiligheid bevorderen.

Euro NCAP heeft hoge scores toegekend aan de Focus voor bescherming van zowel inzittende volwassenen als kinderen. De bescherming bij frontale botsingen is 40 procent verbeterd door de nieuwe C2-bodemplaat van Ford en een carrosseriestructuur die voor 33 procent bestaat uit ultrasterk en gewalst boriumstaal.

De nieuwe Focus staat nu in onze showrooms, kom langs en ontdek de nieuwe Focus.


Terug

Meer nieuws

15% korting op BMW Motorrad pakken

Profiteer tot 30 juni van 15% ko...


Terugroepactie kledingstukken BM...

BMW Motorrad roept over heel Eur...


Flexibel met Audi Functions on D...

Rust uw Audi flexibel uit met Au...


Aangescherpte maatregelen in onz...

De deuren van de werkplaatsen bl...


In stijl de weg op met BMW Motor...

BMW Motorrad Gear & Garment bied...


Is uw Fiat klaar voor de winter?

De winter staat weer voor de deu...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact